Răfuială cu SĂBII şi TOPOARE în Capitală. Două clanuri de romi s-au încăierat de la bani VIDEO

Mai mulţi romi s-au luat la bătaie din cauza unei datorii, în Capitală. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiei pentru a-i potoli. Două persoane au ajuns la spital, iar şapte la secţia de poliţie.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 08:08
Răfuială cu SĂBII şi TOPOARE în Capitală. Două clanuri de romi s-au încăierat de la bani VIDEO

Răfuiala a pornit de la bani. Bărbatul care avea de recuperat suma de bani l-a aşteptat în faţa blocului pe datorni. Când creditorul şi-a cerut banii înapoi, datornicul a sărit la bătaie, iar în ajutorul lui au venit mai mulţi apropiaţi.

„După toate astea au venit cu cuţite, cu topoare. Au venit şi au sărit cu săbiile, cu o sabie mare, cu un cuţit mare”, a povestit un martor. Mai mult, când bărbaţii au terminat scandalul a venit rândul femeilor să se încaiere.

Citeşte şi RĂZBOI cu topoare şi bâte în plină stradă. NOUĂ răniţi au ajuns în spital

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns la spital, iar agresorii au fost audiaţi la secţia de poliţie. Victimele spun că se tem pentru propria viaţă, pentru că bărbatul care avea de recuperat datoria este cămătar. „Ne e frică, ne face să nu mai umblăm pe stradă”, spun cei din familia datornicului.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT: Afaceristul căruia cămătarii i-au tăiat un deget şi l-au dat la câini a fost arestat

În urma scandalului, poliţistii au deschis o anchetă.