Răfuială în stil mafiot la Arad. A fost atacat cu sabia la mall, din gelozie VIDEO

Un bărbat, fost campion la box, a fost atacat cu sabia în parcarea unui mall şi i-a fost secţionat braţul. Agresorul şi victima se cunoşteau, iar motivul atacului ar fi fost fata cu care fostul boxer era în maşină.

30 iun. 2014, 05:41
Răfuială în stil mafiot la Arad. A fost atacat cu sabia la mall, din gelozie VIDEO

Un tânăr din Arad, boxer de performanţă, însoţit de prietena sa, se aflau în parcarea unui mall din Arad, pregătiţi să plece spre casă, când un alt tânăr, se pare fostul iubit al prietenei actuale a boxerului, a sărit la el cu sabia.

Tânărul agresat, în vârstă de 32 de ani, s-a apărat atunci când celălalt tânăr a sărit cu sabia. Sabia i-a tăiat antebraţul, în zona cotului. La faţa locului s-au deplasat poliţia şi salvarea, victima fiind dusă iniţial la Spitalul Judeţean din Arad. Aici, după ce s-au constatat că tânărul suferă de traumatism complex de antebraţ stâng, a fost direcţionat către Casa Austria din Timişoara, spital specializat pe traumatologie, cazuri dificile.

Citeşte şi SCANDAL între două familii de romi, în Capitală. Un poliţist a fost atacat cu sabia

Din fericire, o echipă de medici de la Spitalul Judeţean Timişoara a reuşit să salveze braţul boxerului de performanţă. Chirurgii timişoreni i-au reconstituit o parte din os, iar peste câteva zile pacientul va putea pleca acasă.

„Tânărul a venit la noi cu o plagă tăiată la nivelul cotului. S-a intervenit chirurgical, iar în momentul de faţă este conştient, cooperant, echilibrat hemodinamic. A fost necesar să i se facă osteosinteză (construirea unei bucăţi din os, n.r.) pentru că era o bucată de os tăiată. Va mai rămâne câteva zile sub supraveghere la ortopedie. În 3-4 zile, probabil că va putea fi externat”, a declarat, luni, Dan Ilincariu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara.

Citeşte şi SCANDAL între două familii de romi, în Capitală. Un poliţist a fost atacat cu sabia