Răfuială între două eleve în toaleta liceului. Una dintre ele a fost ameninţată cu un cuţit

O elevă din Paşcani a fost ameninţată cu un cuţit de o altă colegă în timp ce se certau în toaleta liceului. Directorul adjunct şi paznicului instituţiei au reuşit să le calmeze pe cele două eleve şi astfel au evitat o tragedie. Nimeni nu ştie care a fost motivul de ceartă al fetelor.

RomaniaTV.net
03 feb. 2016, 14:46
Răfuială între două eleve în toaleta liceului. Una dintre ele a fost ameninţată cu un cuţit

Directorul Colegiului „Mihail Sadoveanu” a spus că au fost luate toate măsurile necesare în astfel de cazuri.

„Psiholgul școlar a stabilit ore de consiliere cu cele două eleve, agresoarea fiind în atenția cabinetului psihologic încă din primul semestru, deoarece dirigintele a semnalat faptul că are foarte multe absențe și că sunt probleme în familie, mama fiind plecată la muncă în străinătate. Ne preocupă soarta ambelor eleve, pentru că dorim să treacă cu bine peste acest incident”, a declarat Carmen Dimitriu, directorul Colegiului Sadoveanu, potrivit newspascani.com.

Nimeni nu ştie încă motivul pentru care cele două fete au ajuns să se certe. „Ne confruntăm tot mai mult cu situații neplăcute, fenomenul de violență între tineri este frecvent în societatea noastră, cât și fenomenul de plecare a părinților în străinătate. Acest lucru îi afectează foarte mult pe copii, iar de multe ori școala este nevoită să preia întreaga educație a acestor copii”, mai spune directorul colegiului.

Poliția Pașcani a deschis un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi