Răfuială sângeroasă între clanuri. Clipe de teroare într-o piaţă centrală VIDEO

Zeci de oameni s-au încăierat cu cuțite, în piaţa centrală din Dorohoi.  Un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat și a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe și fac cercetări.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 12:58
Răfuială sângeroasă între clanuri. Clipe de teroare într-o piaţă centrală VIDEO

„La data de 27.07.2020, ora 09.47, politistii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că în Piața Centrală din municipiul Dorohoi are loc un conflict între mai multe persoane.

Cu ocazia intervenției la eveniment, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, un bărbat de 40 de ani din mun Dorohoi fiind înțepat cu un obiect tăietor înţepător de către un alt bărbat de 19 ani din aceeași localitate, persoana în cauză fiind transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice şi lovire sau alte violențe.

În continuare sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului, sub supravegherea unui procuror”, a precizat pentru Realitatea Dorohoiană, agentul principal Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Se pare că vinovaţi de toată starea tensionată din ultima perioadă ar fi un grup restrâns de romi, din judeţul Vaslui. „Dacă autorităţile nu iau măsuri, în scurt timp aceştia vor mai înjunghia ţigani dar după aceea vor trece şi la români. Nu au niciun Dumnezeu”, a precizat un bărbat din Dorohoi, potrivit sursei citată anterior. 

Citeşte şi Bătăuşii din clubul de noapte din Costineşti, cercetaţi în libertate. Victima a suferit mai multe traumatisme