Raid în căminele universitare: Care sunt cei mai promiscui studenţi

Site-ul StudentBeans.com a făcut un "raid" prin diferite campusuri universitare, pentru realizarea unui clasament al studenţilor privind viaţa lor sexuală. Din sondaj a reieşit că studenţii cei mai promiscui sunt cei de la Finanţe, iar cei mai puţin interesaţi de sex sunt, cu precădere, cei de la Filosofie, Educaţie sau Mediu.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 13:10
Raid în căminele universitare: Care sunt cei mai promiscui studenţi

Sondajul de opinie, realizat de StudentBeans.com pe un eşantion de 4.656 de studenţi, arată că cei de la Finanţe sunt cei mai promiscui, scrie Daily Mail. În mod tradiţional, ei sunt văzuţi ca numărându-se printre cei mai muncitori şi conştiincioşi studenţi, chiar dacă performanţele lor intelectuale rareori sunt strălucite.

Potrivit sondajului, studenţii de la Finanţe au, în medie, de-a lungul anilor de studiu în facultate, 4,88 de parteneri sexuali, ceea ce îi propulsează pe primul loc în clasamentul sexualităţii studenţeşti.

Pe locul 2 sunt studenţii de la Ştiinţele Sociale pentru comunitate -asistenţă social, consiliere-, care, în timpul anilor de studiu, au în medie 4,7 parteneri sexuali.

Pe locul 3 sunt studenţii de la Marketing, cu 4,57 de parteneri în medie, iar pe locul 4, cei de la Turism, cu 6,56 de parteneri în medie. Pe locul 5 vin studenţii de la Agronomie, cu 4,44 de parteneri în medie de-a lungul anilor de facultate.

Pe următoarele locuri în topul promiscuităţii figurează studenţii politehnişti şi cei de la Educaţie Fizică.

În coada clasamentului, pe ultimul loc, se află studenţii de la Mediu, cu 1,71 de parteneri sexuali. Înaintea lor se află, pe locul 9, s-au clasat studenţii de la Teologie, cu 2,13 parteneri, în medie, în anii de facultate.Studenţii de la Arte sunt pe locul 8, cu 3,18 parteneri în medie, iar cei de la Mass Media, pe locul 7, cu 3,01 parteneri sexuali în medie.

Sondajul a fost realizat pe studenţi din 100 de facultăţi din Marea Britanie. Din sondaje a mai reieşit că numai 9% dintre studenţi acordă cea mai mre importanţă importanţă sexului, faţă de 52%, pentru care prietenia este mai importantă decât sexul, iar pentru 29% dintre studenţii intervievaţi, studiul este cel mai important.