Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. La ce aliment nu a renunţat

Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. Unii ar spune că a slăbit mult prea mult şi ar fi aproape de anorexie, însă vedeta spune că se simte foarte bine la această greutate şi nu ţine cont de gura lumii.

02 aug. 2022, 15:22
Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. La ce aliment nu a renunţat
Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme

Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. Jurata de la Bravo, ai stil! s-a confruntat de-a lungul timpului cu greutatea corporală, reuşit să slăbească spectaculos. S-a şi menţinut o bună perioadă de vreme, până când a venit pandemia. Atunci, a luat aproximativ zece kilograme, pentru că a stat numai în casă şi s-a uitat la filme.

Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme

Vedeta s-a panicat foarte tare şi i-a fost frică să nu revină la greutatea de dinainte, iar atunci a fost momentul când a decis să dea jos cele zece kilograme. Însă, a dat mult mai  mult, reuşind să ajungă la 47 de kilograme. Chiar dacă este atentă la ce mănâncă şi numără caloriile, Raluca Bădulescu nu poate renunţa la dulciuri. Într-adevăr, le consumă cu moderaţie.

Citeşte şi: Câţi bani primeşte Raluca Bădulescu de la Kanal D. În ce investeşte vedeta sumele câştigate

Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu.

Nu fac sport, uneori mă străduiesc să merg pe jos, dar nu fac sport. Într-o zi o să fac și asta, nu e ziua aceea încă„, a declarat Raluca Bădulescu, pentru Impact.ro.