Raluca Bădulescu și-a alarmat fanii! Cum a apărut îmbrăcată într-o parcare subterană

Raluca Bădulescu se mândrește cu silueta ei, motiv pentru care este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor săi noutăți și imagini despre viața ei personală. Vedeta și-a îngrijorat fanii cu ultima ei apariție și au criticat-o pentru că este mult prea slabă.

10 ian. 2023, 16:32
Raluca Bădulescu și-a alarmat fanii! Cum a apărut îmbrăcată într-o parcare subterană

Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult în ultimul timp, însă se simte foarte bine în pielea ei la cei 48 de ani. Recent, vedeta a postat un filmuleț pe contul său de Instagram, unde apare într-o ținută sexy și provocatoare.

Imaginile care i-au speriat pe fanii Ralucăi Bădulescu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Citiți și: Raluca Bădulescu a ajuns piele şi os. Cum arată vedeta în pantaloni scurţi la 47 de kilograme 

Îmbrăcată într-o fustă scurtă neagră din latex, cu un decolteu adânc, tocuri înalte și o haină de blană, fostul jurat de la „Bravo ai stil” a vrut să facă impresie pe melodia „Tainted love” a lui Marlyn Manson.

Fanii criticului de modă nu au fost deloc încântați de imaginile filmate într-o parcare subterană și criticat-o pentru felul în care arată acum.

„Prea slabă ….te urâțeşte”, „Prea mult…. Îngrozitor de mult !!!!”, „Ralu este preferata mea, dar ai slăbit rău….. mai pune puțin pe tine….. te ador, dar totuși ai slăbit rău”, „Ești o tipă super, dar prea anorexică”, „Exagerat de slabă”, au scris fanii săi pe Instagram.

Alți internauți au fost încântați de apariția ei și i-au făcut complimente.

„Ești criminală. Nu te supăra pe nebunia mea, dar exact senzația asta mi-ai transmis-o. Doamne, esti atât de sexy Raluca, nu am cuvinte”, a scris o altă persoană pe Instagram.

„Femeie ești de respectat și nu numai de luat exemplu , te ador ești prea minunată”, i-a transmis un an alt internaut.

„Dresingul e și în bucătărie, deja, și acolo am haine. Locuiesc practic într-un dressing. Nu gătesc, așa că…Mănânc pe unde apuc. Mă feresc să mănânc, dar nici nu știu să gătesc. De aceea am slăbit… Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme. Ciupesc de ici, de colo, unde prind o bucată de pâine, am mâncat-o, unde prind o bucată de ciocolată, am mâncat-o. Mănânc dulciuri multe, ele sunt pasiunea mea”a spus Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citiți și: Secretul prin care Raluca Bădulescu reușește să se mențină la 47 de kilograme. Vedeta Kanal D nu a renunțat la zahăr și nici la dulciuri