Secretul prin care Raluca Bădulescu reușește să se mențină la 47 de kilograme. Vedeta Kanal D nu a renunțat la zahăr și nici la dulciuri

Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat. Cu toate că nu a renunțat la dulciuri, vedeta Kanal D reușește să se mențină la 47 de kilograme și orice haină pune pe ea îi vine foarte bine.

07 nov. 2022, 23:37
Secretul prin care Raluca Bădulescu reușește să se mențină la 47 de kilograme. Vedeta Kanal D nu a renunțat la zahăr și nici la dulciuri

Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat. Adio vremurilor când nu se putea uita în oglindă din cauza kilogramelor în plus. Vedeta Kanal D arată acum foarte bine și poate îmbrăca orice ținută.

Cum se menține în formă vedeta Kanal D

Marele inamic al celor care vor să slăbească este consumul de dulciuri. Pentru Raluca Bădulescu însă dulciurile nu reprezintă o problemă, ba mai mult aceasta chiar spune că se mai întâmplă să aibă în geantă câte o ciocolată.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare.Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu’, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru Impact.

Vedeta Kanal D a pornit lupta cu kilogramele în plus atunci când cântarul i-a arătat 121 de kilograme. Cu multă ambiție și devotament, a ajuns în prezent să cântărească 47 de kilograme. Bineînțeles că după ce a slăbit, nu a scăpat și de cei care o critică. Dacă înainte i se reproșa că este prea grasă, acum lucrurile s-au schimbat și este foarte criticată pentru că e mult prea slabă.

57 în talie, este ceva «Dumnezeu», practic, la aproape 50 de ani să am dimensiunile astea, pentru care, știu, există discuții multe pe online, niște circuri infinite, care nu se mai sfârșesc, respectiv dacă sunt bolnavă, că sunt anorexică etc! Sunt bine, am energie, sunt „happy’, sunt plimbată, sunt distrată, sunt dusă, sunt adusă, sunt orice!Adică nu știu ce are lumea pe online, de la o vreme asta este problema care îi macină «en-gros»! Dacă eram prea grasă, eram prea grasă. Acum dacă sunt prea slabă, sunt prea slabă. Nu știu cum să nimerim calea de mijloc!”, povestea pentru cancan în urmă cu ceva timp.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Smiley! Artistul și-a anulat un concert din Orhei: ”Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt”

Citește și: Povestea emoționantă a unei bătrâne care nu și-a permis să cumpere o pâine. „Am lacrimi în ochi. Nu a vrut să rămână datoare”