Dan Diaconescu e gata să revină în atenţia publicului. Ce mutare plănuieşte fondatorul OTV pentru a ocoli interdicţia de apărea în presă

Faima lui Dan Diaconescu pare să nu se fi stins în anii în care acesta a fost departe de privirile publicului, fiind întâi încarcerat, apoi pentru că instanţa i-a interzis fondatorului OTV să apară în mass-media până în anul 2025.

04 dec. 2021, 09:06
Dan Diaconescu e gata să revină în atenţia publicului. Ce mutare plănuieşte fondatorul OTV pentru a ocoli interdicţia de apărea în presă

Foarte mulţi români nu l-au uitat pe Dan Diaconescu, cel care, cu televiziunea „de apartament” OTV, ţinea mare parte din public lipit de ecrane pentru a urmări dezvăluirile despre cazul Elodia sau interviuri cu cele mai apreciate personaje ale vremii, printre care Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor sau Dumitru Dragomir.

Acum fostul realizator TV ar vrea să revină în prim plan, dar trebuie să găsească un mod de a ocoli interdicţia legală de a face presă de vreun fel, astfel că va apela la ajutorul tehnologiei.

Conform surselor Cancan, fostul patron OTV pregătește o surpriză tinerilor dornici de afirmare și nu numai. S-ar părea că, în viitorul foarte apropiat, Dan Diaconescu își dorește să se folosească de platforma „Zoom Meeting” pentru a intra în contact, deocamdată, cu câte 1.000 de adolescenți pe tură.

Citeşte şi: Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi. Prima imagine cu bebeluşul

Se pare că experiența vastă a lui Dan Diaconescu în domeniul televiziunii ar fi trezit interesul multor adolescenți, care i-ar fi solicitat să le împărtășească din ea. Totul s-ar desfășura în felul următor: preț de o oră, două, în fiecare seară, Dan Diaconescu s-ar conecta pe această platformă și ar răspunde tuturor întrebărilor.

Această nouă metodă de comunicare, găsită de fostul patron OTV, nu ar încălca decizia judecătorească prin care îi este interzis să desfășoare orice activitate care ține de presa scrisă sau de audio-video, până pe data de 4 martie 2025.

De altfel, fondatorul OTV a apelat la CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului –  unde a cerut anularea condamnării. În aceste situații, răspunsul pentru cetățenii români vin, în medie, în opt ani, iar cererea depusă de Dan Diaconescu ar avea deja șase ani.

Citeşte şi: Florin Piersic, mesaj cutremurător: „Îmi este frică de moarte. Oamenii nu-şi vor mai aminti de mine”


loading...