EXCLUSIV Raluca Boboc, fosta consilieră a lui Traian Băsescu, anticipează surprize la prezidenţiale: „Se pregăteşte terenul pentru Kovesi, susţinută de „trotinetişti şi PNL, care se va bate cu George Simion pentru Cotroceni”

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu a detaliat în direct la Punctul Culminant dezvăluirile făcute pe contul ei de Facebook. Raluca Boboc spune că "Laura Kovesi are ochii injectati de razbunare".

30 mai 2023, 23:40
EXCLUSIV Raluca Boboc, fosta consilieră a lui Traian Băsescu, anticipează surprize la prezidenţiale: „Se pregăteşte terenul pentru Kovesi, susţinută de „trotinetişti şi PNL, care se va bate cu George Simion pentru Cotroceni”

„Evident nu as fi scris aceasta postare tocmai pentru ca m-a enervat sa vad acest eveniment care se repeta indentic ca in 2012, o operatiune pusă la cale pentru compromiterea clasei politice, o rampa de lansare la prezidenţiale pentru salvatoarea Laura Kovesi. Klaus Iohannis, ca să mă expirm aşa mai plastic, este manipulat, nu te poti razgandi in 24 de ore dupa ce ai adoptat o pozitie corecta, sa se realizeze rotativa. Despre aceasta rotativa stiau ambasadorii, parteneriat strategic, organismele europene din care  fac parte, toti acesti actori stiau ca in Romania are loc o rotativa guvernamentala care s-a manant din cauza unei greve, nu este un eveniment exceptional, grevele se intampla oricand in orice colt al pamantului”, a declarat Raluca Boboc, în exclusivitate la România TV.

EXCLUSIV George Simion: „Se pare că rotativa a fost aşa o minciună. Un personaj expirat, Dragnea, care statea la şpriţuri cu el, a spus că noi am fi controlaţi de Coldea”

Nici dl Ciuca nu mai are legitimitate, nici doamna Deca. Nici domnul Budai,o poziţie corectă ar fi ca rotativa să se facă imediat. Nu are lagatura cu un consilier prezidentiual pe care nu il stie lumea. Cred ca l-ati vazut zilele acestea la restaurant, are in continuare influenta ărin oamenii pe care i-a amplasat.

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu susţine că se pregăteşte terenul pentru fosta sefa a DNA, care va fi susţinuta de partidul „de trotinete” şi chiar de PNL, care va fi lucrat din interior să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi.

Nicolae Ciucă face curăţenie generală! După preşedintele ANAF, premierul i-a demis şi pe şefii Autorităţii Naţionale a Vămilor şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale

Istoria se repetă, ce s-a întamplat cu amanarea rotativei a mai fost in 2012, eu nu am simpatie pentru Klaus Iohannis, dar acum le-as da un sfat, sa ramana uniti, pentru ca eu cred ca nu se doreste la Cotroceni un presedinte cu ochii injectati de razbunare. Kovesi are ochii injectati de razbunare. Istoria se repeta ce s a int cu amnarea roativei este acelasi ca in 2012, eu nu am simpatie nici pt iohannis insa de data ecasta as vrea sa le dau un sfat sa raman auniti, pt ca eu si cred ca nici multi alti oameni nu isi doresc la controceni un presedint care are ochi injectati de razbunare, kovesi are ochii injectati de razbunare.

Întregul interviu, de la 21.50:


Raluca Boboc a avut o postare acidă şi pe Facebook. „În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alegerile parlamentare din toamna acelui an doar dacă președintele ar fi trecut din nou printr-o procedură de suspendare a sa din funcție.
Cum, necum bătrânul marinar s-a lăsat vrăjit de acest cântec de sirenă și așa a ieșit la rampă celebra revistă „Nature” care îl acuza pe premierul Victor Ponta de plagiat, suspendarea și tot acel scandal care a zguduit din temelii întreaga scenă politică.
Rezultatul acelor lupte crâncene a fost unul devastator pentru toți actorii implicați: Traian Băsescu s-a întors în genunchi la Cotroceni, PDL a pierdut la scor alegerile parlamentare, Crin Antonescu și-a făcut țăndari imaginea de prezidențiabil, iar tânărul premier Victor Ponta și-a agățat de picioare niște bolovani care îl vor trage în jos la alegerile prezidențiale din anul 2014.

Singurul câștigător al acestei operațiuni de compromitere a întregii clase politice a fost chiar Excelența Sa, domnul Klaus Iohannis, care a și fost scos în scurt timp la rampă (ianuarie 2013) pentru a i se contura imaginea de SALVATOR a țărișoarei noastre.
Acum, scenariul este cam același, fiind vorba de același regizor, doar că principalii actori distribuiți în rolurile negative sunt Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, iar viitorul Salvator, de data aceasta, va fi o SALVATOARE.
Greva unei categorii profesionale nu este nicidecum o situație excepțională. Greve și proteste, mai mult sau puțin organizate, se întâmplă frecvent în orice colț al Pământului. Calamitățile naturale, razboaiele etc sunt situații excepționale. La momentul rotativei, România nu se află în niciuna dintre aceste situații.
Un guvern căruia i-a expirat legitimitatea politică, așa cum a devenit guvernul condus de Nicolae Ciucă după ziua de 25 mai, data limită de funcționare conform Protocolului de guvernare, nu poate să mai soluționeze crize, indiferent de natura acestora, nu poate să negocieze și nu poate să angajeze promisiuni în numele viitorului guvern.
Soluția corectă era rotativa „sticlă”, nu amânarea acesteia, astfel încât nemultumiții să poată discuta cu un guvern legitim din punct de vedere politic, nu cu un guvern fantomă.
Klaus Iohannis, deși inițial s-a pozitionat corect și a cerut instalarea rapidă a unui guvern legitim, așa numita rotativă „sticlă”, a dat înapoi în mai puțin de 24 de ore. Klaus Iohannis nu mai are obiective politice interne, ci doar obiective care privesc viitorul său într-o funcție externă. Or, dacă în „Românica” noastră răzgândelile liderilor țării sunt la ordinea zile, în plan european sau international, astfel de comportamente sunt mai puțin obișnuite. Toate acțiunile lui Klaus Iohannis din acest sfârșit de mandat vor cântări destul de greu la dosarul său de candidatură. De altfel, nu este deloc întâmplătoare campania de presă privitoare la avioanele de lux pe care Administrația Prezidentială le închiriază pentru deplasările externe. Atacul tot pe extern este!
Nicolae Ciucă – a devenit un premier fantomă la Palatul Victoria, un produs politic al cărui termen de valabilitate a expirat în data de 25 mai. Și, ca orice produs care expiră, la un moment dat începe să miroase destul de urât.
De asemenea, Ciucă lasă impresia că aplică deja proiectul sau de țară, numit SCURTĂTURA CĂTRE VIITOR, profitând de o „scurtătură” pentru a mai rămâne în scaunul de prim-ministru.
Marcel Ciolacu – dacă va fi învestit premier, va intra pe ușa din dos la Palatul Victoria. PSD este partidul care și-a facut un renume și și-a construit un nucleu electoral extrem de puternic tocmai prin faptul că și-a asumat guvernarea țării în cele mai dificile momente. În mentalul colectiv, PSD este partidul care rezolvă crize, nu fuge de ele.
PS1- faptul că niște tiriplici de lideri de sindicat, aceeași de când lumea, pe care i-ar apucat instant frisoanele dacă DNA i-ar întreba cum mai stau cu sănătatea, au reușit să pună cu botul pe labe cei mai puternici lideri politici ai țării, în contextul în care rușii se joacă pe la granițele țării, ar trebui să le ridice niște semne de intrebare responsabililor cu securitatea națională a țării.
PS2 – întâmplător sau nu, chiar în ziua liderii țării amânau rotativa șise prăbușeau politic, cumnatul lui Mircea Geoană, liderul care conform tuturor sondajelor de opinie ar înfrânge-o pe Laura Codruța Kovesi, dacă ar candida susținut de PSD, este condamnat la o pedeapsă de 6 ani cu executare și fuge din țară.
PS3 – din acest moment, Laura Codruța Kovesi are terenul aranjat pentru Cotroceni, George Simion fiind pregătit să îi fie contracandidat, că doar nu s-a dus chiar întâmplător să o hărțuiască când defila pe străzile Bucureștiului. GOLANUL vs SALVAROAREA