Raluca de la Bambi, în pericol! Artista a căzut de pe motocicletă, la filmările noului videoclip! VIDEO

"Vezi-ti de inima mea" le readuc in fata publicului pe "pustoaicele" Bambi, care, satule de videoclipuri sexy, coafuri si machiaje sofisticate, au ales sa apara in fata publicului ca niste adolescente: in tenesi, haine lejere, cu o imagine curata si tinereasca.

04 iul. 2017, 07:57

Fetele de la Bambi spera sa dea lovitura vara aceasta cu noul lor single, „Vezi-ti de inima mea”. Videoclipul s-a vrut la fel de vesel si de „colorat” ca si piesa, prin urmare locatia aleasa a fost un parc de distractii, unde surorile, alaturi de gasca lor de dansatori, s-au distrat o zi intreaga si au invatat sa mearga pe hoverboarduri.

Citeşte şi Denisa de la Bambi, probleme cu Poliţia: „Am început să plâng”

In parcul de distractii, atractia tuturor a fost o motocicleta electrica, de care fetele s-au indragostit pe loc. Si pentru ca intr-o pauza de filmari, Raluca a vrut sa invete singura sa mearga pe motocicleta, filmarile au fost pe punctul de a fi intrerupte, pentru ca artista a accelerat prea tare si a zburat, la propriu, de pe aceasta.

Motocicleta, care nu le apartinea, ci facea parte din recuzita, s-a oprit in tufisuri si a fost grav avariata. Din fericire a fost singura paguba produsa la filmari, avand in vedere ca firma producatoare, a pus la bataie, pentru filmare videoclipului, „jucarii” de peste 8000 de euro.