Denisa Tănase, pregătită să aibă copii. Motivul pentru care încă nu a devenit mămică. ”Nu cu orice preț”

Denis Tănase nu mai are nevoie de introducere, mai ales pentru că a cunoscut celebritatea încă de la 12 ani, pe când trupa ”Bambi” era în vogă. În prezent, artista a devenit o adevărată femeie de afaceri, însă pe plan personal aceasta nu poate spune că s-a realizat în adevăratul sens al cuvântului.

16 apr. 2024, 11:39
Denisa Tănase, pregătită să aibă copii. Motivul pentru care încă nu a devenit mămică. ”Nu cu orice preț”

Denisa Tănase a cunoscut celebritatea ca “Denisa de la Bambi”, pe când avea doar 12 ani.

“Bambi”, formația muzicală formată din Denisa și sora ei, Raluca, a luat naștere în anul 2000, vreme în care românii erau încântați de concertele celor două.

Citește și Denisa Tănase rupe tăcerea despre divorț. „Au fost multe măști în prima căsnicie”

Melodia “Doi ochi căprui” a fost fredonată ani la rând de fanii trupei. În 2018, spre surprinderea și reticența familiei, Denisa Tănase a lansat în online o afacere cu parfumuri.

În momentul de față, Denisa deține peste 60 de magazine în țară și în străinătate și înregistrează cifre de afaceri impresionante. Alături de soțul ei, aceasta s-a implicat în afaceri imobiliare, în Dubai, oraș în care s-a și mutat.

Mai mult decât atât, Denisa Tănase consideră că este vremea să devină mămică. Artista povestește că a avut chiar o perioadă în care era cel mai mare vis al său.

Invitată în cadrul emisiunii de pe Kanal D a lui Denise Rifai, afacerista a vorbit despre subiectul sensibil.

„Eu cred că sunt pregătită să devin mamă și îmi doresc, dar nu cu orice preț. În egală măsură, cred că există un timp perfect pentru toate. Nu ascund faptul că am cochetat și cu ideea de a face fertilizări sau inseminări, dar nu am fost niciodată pregătită cu adevărat pentru procedura asta. Cu cât mă apropiam mai mult ca informație de asta, cu atât admiram mai mult femeile care au avut puterea să facă asta, pentru că mi se pare un proces greu.

Nu m-am simțit pregătită pentru el, pentru că m-am gândit că până la urmă, Dumnezeu știe foarte bine când și dacă e momentul potrivit pentru fiecare dintre noi. Nu știu dacă fiecare femeie din lumea asta trebuie neapărat să fie mamă, chiar dacă îmi doresc și mi-ar plăcea foarte mult să pot să fiu mamă și iubesc copiii. Sunt capabilă să ofer extrem de multă dragoste unui copil care nu e al meu, deci dacă e ar fi al meu nu știu cum ar fi, dar cu siguranță m-ar împlini foarte mult.

Nu vreau să fac din asta o doză de egoism să îmi doresc asta pentru mine, pentru a avea un tablou perfect. Dumnezeu mi le-a dat pe toate, dar într-adevăr nu mi-a dat chestia asta ca să fiu omul perfect. Am trecut prin etapa în care îmi doream atât de mult, încât vedeam copii și îmi dădeau lacrimile. Acum sunt într-o etapă de liniște și acceptare, în care las lucrurile să se desfășoare de la sine și am încredere că Dumnezeu le așază pe toate”, a declarat Denisa Tănase, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Nu eram într-o perioadă bună din viața mea”

Denisa Tănase este o femeie de mare succes, mai ales de când și-a întâlnit partenerul pe care îl iubește nespus.

Pe lângă cele precizate anterior, artista a mărturisit că simte liniște și fericire alături de bărbatul iubit, mai ales că au evoluat împreună și s-au ajutat reciproc.

„A fost minunată întâmplarea pentru că noi ne-am ajutat foarte mult reciproc. De afară poate să pară că femeia este cea ajutată, în realitate, noi ne-am ajutat reciproc.

Când ne-am cunoscut, niciunul nu era într-un moment bun profesional și financiar, chiar dacă eram cunoscută în toată țara, asta nu-mi garanta o stabilitate financiară. Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul.

Te-ar putea interesa și Denisa Tănase, îngropată în bani. A renunțat la muzică, dar a făcut o avere din parfumuri. Are o viață la care alții doar visează

Pe vremea aia nu se făceau bani din mediul online, deci doar din cântat. Reinvesteam în piese, pe scurt, când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”, a dezvăluit Denisa Tănase.