Raluca Drăgoi e acuzată că ar fi destrămat o familie, chiar dacă se află într-o relație

Raluca Drăgoi a fost implicată într-un nou scandal, fiind acuzată de o femeie că s-ar fi băgat în mai multe relații, destrămând familii.

31 oct. 2022, 19:06
Raluca Drăgoi e acuzată că ar fi destrămat o familie, chiar dacă se află într-o relație

Problemele se țin scai de Raluca Drăgoi. Chiar dacă în urmă cu ceva timp câtăreața declara că este fericită și că are o relație frumoasă care urmează să fie oficializată, aceasta a fost acuzată recent că ar fi destrămat o familie. O femeie a făcut acuzații publice cu privire la faptul că relația ei s-a sfârșit din cauza cântăreței.

Femeia, pe nume Ramona, a avut o relație cu Sorin, bărbatul cu care Raluca Drăgoi a fost căsătorită doar doi ani. Relația s-a terminat tulburător, după ce bărbatul a ales să se răzbune pe artistă, făcând publice imagini compromițătoare cu Raluca.

„Bravo, doamna Raluca Drăgoi, felicitări pentru că ai reuşit să spargi a patra casă. Felicitări că va creşte al treilea copil departe de tatăl său datorită ţie. Felicitări că te-ai băgat în familia cumetrei mele Gabi. Felicitări pentru tot răul acesta pe care l-ai făcut şi pe care îl faci. Nu se mai satură satana din tine de cât rău ai făcut şi cât rău faci? Cât te mai rabdă Dumnezeu pe faţa pământului. Du-te si roagă-te la Dumnezeu să pună bunătate pe tine să fii mai bună că suferi de vreo dramă ceva din copilărie, altfel nu pot să-mi dau seama de ce faci atâta rău. De ce esti atât de frustrată pe familii, să desparţi familii”, a spus femeia pe TikTok.

@ramonaturcitu1 #fy #fyp #fypシ #foryou #fortoupage #foryoupageofficiall #foryourpage #goviral #goviralgo #goviraltiktok♥️ #goviralgo #5pasi #5pasidebine #misiuneatiktok #misiuneatiktok❤👸 #misiuneatiktok❤️😈 #manele #manelelive @FLAVIUS💝ABYGAEL #@Florentina79 ♬ sunet original – Ramona Ramy

Citește și: Raluca Drăgoi, cunoscuta manelistă, pe perfuzii. Fanii sunt îngrijorați de problemele ei de sănătate

Raluca Drăgoi e pregătită de nuntă

Raluca e împreună cu Andrei din vara anului 2021 și au planuri mari de viitor, urmând să se căsătorească pe data de 9 septembrie 2022, fiind singura dată disponibilă pentru amândoi.

„Da, e adevărat, voi fi mireasă în 2023, nu am timp în 2022 ca să fiu și eu mireasă anul acesta. Împreună cu Andrei am consultat agenda când am putea avea și noi o zi liberă ca să fim miri: 09.09.2023”, a spus Raluca Drăgoi în cadrul unei emisiuni.

Cine este și cu ce se ocupă Raluca Drăgoi

Raluca cântă muzică de petrecere și manele. Până la vârsta de 32 de ani, vedeta a trecut prin două divorțuri, având o viață foarte zbuciumată.

A fost timp de 10 ani căsătorită cu Marius Spider, care a înșelat-o de foarte multe ori. În ciuda acestui lucru, cei doi au rămas prieteni și după divorț. De următorul soț s-a îndrăgostit când ambii erau încă căsătoriți. După ce au fost căsătoriți timp de doi ani, bărbatul a înșelat-o, așa că au divorțat.

„Am trecut prin două divorțuri. (…) Am avut o căsnicie de 10 ani alături de Marius Spider, ne-am luat de mici, am crescut împreună, am evoluat muzical împreună. Ne-am răcit. Întotdeauna atunci când intervin banii intervin și discuțiile. N-a mai fost să fie.(…) S-a îndrăgostit de alte femei, eu m-am îndrăgostit de Sorin, al doilea soț al meu. (…)M-am îndrăgostit de al doilea soț în timp ce eram măritată cu primul. Și cel de-al doilea soț era într-o relație și nu aș vrea să intru în detalii”, povestea Raluca Drăgoi.

Citește și: Pe ce a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor. „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”