Pe ce a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor. „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”

Ana Maria Caliţa a devenit celebră după ce a câştigat ediţia din 2017 a show-ului iUmor. Tânăra nu s-a ales doar cu premiul de 20.000 de euro, ci şi cu un sărut incendiar, chiar pe scenă, primit de la Mihai Bendeac.

31 oct. 2022, 11:55

Ce face și cum arată acum Ana Maria Caliţa, concurenta sărutată la iUmor de Mihai Bendeac. La cinci ani de la emisune, Ana Maria Caliţa are în continuare spectacole de stand up comedy.  Tânăra nu o duce deloc rău atunci când vine vorba de proiecte profesionale. „Am spectacole în perioada următoare, scriu foarte mult, deci sunt superocupată. Mă rog, îmi place foarte mult ce fac și asta mă ține așa în priză. Am spectacole în țară, iar pe 2 noiembrie plec într-un turneu în Anglia, de trei săptămâni, pentru comunitățile de români de acolo”, a declarat Ana Maria Caliţa pentru Click!.

Citeşte şi: Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia de la Antena 1. „Ăsta e salariul meu!”

Aceasta a rememorat şi episodul de la iUmor: „Nu m-am mai întâlnit cu el, dar când o să mă întorc o să mă duc la iUmor, dacă se mai face, dacă vine, nu știu. Nu a fost absolut nimic între noi, nici măcar un mesaj. Am fost surprinsă, eu nu am știut ce o să se întâmple, dar nu a fost rău, nu a fost rău, Doamne! Nu îl văd pe Mihai Bendeac ca pe iubitul meu. El este un bărbat foarte ok, îmi place ceea ce face, dar nu îl cunosc personal. Nu știu cum este și nu am avut niciodată acest vis”.

Citeşte şi: Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Vedeta a dezvăluit, cu umor, şi ce a făcut cu premiul de la iUmor. „Acei bani i-am cheltuit, i-am băgat la păcănele, asta să fie problema pe ce și unde să îi cheltui. Eu nu mi-am făcut niciodată griji că nu am ce să fac cu banii, găsesc eu. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare, dar astea sunt detalii”, a mai spus Ana-Maria Calița.