Raluca Pastramă a născut al treilea copil. Fosta soţie a lui Pepe a publicat primele imagini cu bebeluşul

Sărbătoare pentru Raluca Pastramă, la doar două zile de la nuntă. Fosta soţie a lui Pepe a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Extrem de bucuroasă, a publicat deja primele imagini cu bebeluşul.

13 iun. 2022, 14:23

În urmă cu două zile, Raluca Pastramă a devenit soţia lui Ibrahim. Bruneta a adus pe lume, luni, o fetiţă. Soțul ei, Ibrahim, a publicat pe pagina sa de Instagram și prima imagine de la maternitate, acolo unde a venit pe lume primul său copil, scrie Spynews.

Ibrahim a anunțat că fetiţa sa se va numi Maryam.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Maryam este al treilea copil pe care Raluca Pastramă îl aduce pe lume. Fetiţa e aşteptată acasă de cele două surori.

Citeşte şi: Raluca, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în secret. Gabriela Firea a publicat imagini de la cununie

Raluca Pastramă a născut, la doar câteva zile după ce Pepe a devenit iar tată

Chiar dacă au divorţat în urmă cu un an, Pepe şi Raluca Pastramă au venit părinţi aproape în acelaşi timp. Dacă astăzi fosta soție a cântărețului a adus pe lume o fetiță, în urmă cu doar câteva zile și Pepe a devenit din nou tată.

Iubita cântăreţului, Yasmine Ody, a născut un băiețel perfect sănătos săptămâna trecută, atunci când aceasta i-a făcut cea mai mare bucurie artistului. Vestea a fost împărtășită de Pepe fanilor săi apropiați, dar momentan nu a publicat imagini și pentru publicul larg.

Din mariajul pe care l-a avut cu Raluca Pastramă, Pepe și aceasta au împreună două fetițe, Rosa și Maria.

Citeşte şi: Profeţia stareţului Varsanufie: „Ceva întunecat şi înfricoșător vine peste lume”