Raluca Pastramă, desfiinţată de Loredana, sora ei vitregă. „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”

Raluca Pastramă a fost atacată de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de divorţ de Pepe. Acuzaţiile sunt halucinante: Raluca Pastramă ar fi recurs la farmece pentru a-l ţine lângă ea pe artist!

18 ian. 2021, 16:41
Raluca Pastramă, desfiinţată de Loredana, sora ei vitregă. „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”
Raluca Pastramă i-ar fi făcut farmece lui Pepe

Raluca Pastramă  i-a făcut farmece artistului, acesta fiind motivul pentru care ei au avut o căsnicie și au format un cuplu, spune Loredana, care adaugă că farmecele s-au terminat și a intervenit divorțul. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a pastrat sarcinile.

Raluca Pastramă, desfiinţată de sora ei vitregă

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a spus Loredana, citată de Viva!.

Tânăra o mai acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el. „Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte. Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a mai declarat cumnata lui Pepe.

Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat: „Și ea și-a dorit același lucru”

Dan Ipate, fostul soț al Loredanei Pastramă, susţine că tânăra  minte în tot ceea ce spune: „Loredana este genul de persoană care minte în tot ceea ce spune. La Loredana, minciuna e ca la ea acasă. Câtă ură să ai vizavi de soțul tău ca să-l denigrezi? Am doi copii cu ea și am rămas consternat să aud tot ceea ce spune. Îmi pare rău pentru copii, dar nu am ce să fac. Eu cu această femeie nu mai pot conviețui. Ne-am cunoscut într-o emisiune TV. Ne-am plăcut, dar a fost ceva fugitiv. După ce ne-am mutat împreună am văzut că lua niște pastile. Am înțeles de la ea că într-o altă relație a fost bătută și că ia acele pastile pentru a se calma. Acum suntem în divorț și sper să scăpăm cât mai repede unul de altul”.


loading...