Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat: „Și ea și-a dorit același lucru”

Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat. După o despărţire cu scandal, se pare că lucrurile s-au liniştit, şi asta datorită fetiţelor. Procesul de divorţ continuă, însă au decis să nu se mai certe şi să aibă o relaţie amiabilă, pentru a le asiguta linişte Mariei şi Rosei.

07 ian. 2021, 08:31
Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat: „Și ea și-a dorit același lucru”
Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat

Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat. „Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț.

Citeşte şi: Pepe dă cărţile pe faţă. Mărturisirea surprinzătoare făcută după despărţire: Mi-a spus Maria…

Pepe şi Raluca Pastramă s-au împăcat

Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri”

, a declarat Pepe în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Pepe: „Vorbesc zilnic cu Raluca”

Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos.

Citeşte şi: Pepe şi Raluca nu mai văd loc de împăcare. Pe ce avere se luptă cele două vedete

Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.

Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a mai spus artistul.