Raluca Pastramă, încă o lovitură după divorțul de Ibrahim. Ce a pățit fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă, încă o lovitură după divorțul de Ibrahim. Vedeta nu prea a avut noroc în dragoste, la trei ani după divorțul de Pepe și după ce a devenit a treia oară mamă de fată, a mai trecut printr-o despărțire și este din nou singură.

29 feb. 2024, 11:39
Raluca Pastramă, încă o lovitură după divorțul de Ibrahim. Ce a pățit fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă, încă o lovitură după divorțul de Ibrahim. Bruneta are trei fiice, două sunt  din timpul mariajului cu Pepe, ș una din a doua căsătorie, cu Ibrahim. În luna decembrie, vedeta a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu soțul ei de aproape un an, pentru că nu s-au mai înțeles și erau două persoane total diferite. „

Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”, spunea Raluca Pastrană, anul trecut.

Citește și: Raluca Pastramă, aflată la al doilea divorț în doar trei ani, dezvăluie regretele avute după separarea de Pepe: „Nu am ieșit să spun partea mea de adevăr”

Raluca Pastramă, încă o lovitură după divorțul de Ibrahim

După divorț, Raluca Pastramă a rămas fără permis auto și va trebui să circule tot timpul cu cineva, De această dată, a apelat la fratele său, Bombo. „Dacă tot nu mai am carnet, mi-am luat șofer”, a dezvăluit Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă și fostul ei soț, Ibrahim Ibru, se vor întâlni la notar să divorțeze, după sărbători. Aceștia nu au păstrat legătura, semn că relația lor nu a putut rămâne una civilizată nici de dragul copilului pe care îl au împreună.

După divorțul Ralucăi de Pepe, gurile rele au spus că ea l-ar fi înșelat pe cântăreț, dar ea neagă că aceste lucruri s-au întâmplat. Aceasta a tăcut chiar și atunci când Oana Zăvoranu a jignit-o în repetate rânduri, deși fosta parteneră a lui Pepe nu avea nicio legătură cu actrița.