Raluca Pastramă, prima declaraţie despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă s-a despărţit neaşteptat de Pepe, iar acum se focusează pe creșterea copiilor. Fosta soție a artistului susţine că are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață.

02 mart. 2021, 19:04
Raluca Pastramă, prima declaraţie despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă, prima declaraţie despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe. Aceasta nu se gândește să înceapă o altă relație.

Raluca Pastramă, prima declaraţie despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe

„Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea. Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca Pastramă pentru Playtech.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader. Dezvăluiri-şoc: a fost bătută şi înşelată

Raluca și Pepe, divorț la notar

Pepe și Raluca au ajuns luni, 8 februarie, în fața notarului pentru a divorța. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, de dragul fetițelor pe care le au împreună. „Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț.

Ioana şi Ilie Năstase divorţează. Ilie solicită divorţ în instanţă