Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă faci dragoste înainte, se veştejesc”

Raluca Podea are o superstiţie când pune murături. Blondina demonstrează că nu degeaba a fost concurentă la MasterChef, emisiune culinară difuzată la Pro TV, în 2019. Chiar dacă nu a câştigat premiul cel mare, a dovedit că se pricepe în bucătărie.

08 dec. 2021, 13:48
Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă faci dragoste înainte, se veştejesc”
Raluca Podea are o superstiţie când pune murături

Raluca Podea are o superstiţie când pune murături. Deşi nu este o femeie de casă, ci mai degrabă una independentă, fosta iubită a lui Florin Pastramă, se implică în treburi de gospodină.

A pus recent câteva borcane cu murături care, cel puţin arată foarte bine. Raluca Podea a povestit că anul acesta a pus pentru prima dată murături, castraveți, conopidă, gogoșari, varză roșie, toate i-au ieşit extrem de delicioase.

Citeşte şi: Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă. Se iubeşte cu un milionar FOTO

Raluca Podea are o superstiţie când pune murături

Fosta concurentă de la Masterchef are și o superstiție amuzantă de la care nu se abate atunci când pune murături:

De gătit gătesc de când am născut, că până atunci nu aveam nicio treabă cu asta! Fac tot felul de preparate, de la feluri franțuzești, la italienești. Dar anul acesta am pus prima dată murături și mi-au ieșit senzațional!

Gemuri și dulceață fac în fiecare an, nu îmi lipsește dulceața de căpșuni. Recunosc însă că David (14 ani), fiul meu, face prăjituri mai bune ca mine, iar eu îi fac lui pastele lui preferate, cu trufe, care îi plac foarte mult!

Pentru saramură nu am un truc special, dar când pui murăturile nu e bine să faci dragoste înainte, să nu faci prostii, cum ar veni, pentru că se veștejesc”, a mărturisit Raluca Podea, pentru Click.ro.