Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun: „A venit pe stilul primăvară-vară”

Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun. Vedeta a primit o pereche de pantofi, însă nu a fost chiar darul visat. Aceasta a declarat, printr-o comparație, folosind renii pe post de cai putere, că și-ar fi dorit o mașină nouă.

28 dec. 2021, 17:45
Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun: „A venit pe stilul primăvară-vară”
Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun

Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun. Ca în fiecare an, Moș Crăciun a lăsat cadouri în casa vedetei, iar cel mai încântat a fost fiul ei, David, un adolescent în vârstă de 14 ani.

Citeşte şi: Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă faci dragoste înainte, se veştejesc”

Raluca Podea, dezamăgită de cadoul de Crăciun

Azi, când m-am trezit de dimineață, am și uitat că e Crăciunul. M-am ridicat somnoros din pat, am ieșit din cameră și m-am îndreptat spre sufragerie și am văzut-o pe mama cu cadourile. Abia așteptam să deschid unul. M-am bucurat să o văd și pe ea, dar în special cadourile!”, a spus David.

Vedeta a fost un pic dezamăgită de cadoul primit, îşi dorea să primească un dar care nu încape sub brad.

Moș Crăciun a venit la noi pe stilul primăvară-vară. Cu niște șlapi, cu niște pantofi, bineînțeles că de lucrurile astea am avut nevoie, că altfel nu putea să ni le aducă. Cam de vară, dar eu zic că merg. Eu aveam alte așteptări de la Moșul, credeam că o să îmi aducă cu totul altceva.

Mi-aș fi dorit o sanie, nu îmi ajung renii ăștia pe care îi am, mi-aș fi dorit o sanie cu ceva reni mai mulți. Mi-aș fi dorit să-mi schimb mașina. Poate anul următor, dacă o să fiu cuminte, o să-mi aducă Moșul o mașină”, a spus Raluca Podea la Antena Stars.