Raluca şi Walter Zenga, din nou împreună! Acum câteva luni fostul mare portar anunţa divorţul

Walter Zenga și soția sa, Raluca, au mai dat o șansă căsătoriei lor, după ce se zvonise că s-au despărţit şi au depus inclusiv actele de divorț.

08 mart. 2021, 15:42
Raluca şi Walter Zenga, din nou împreună! Acum câteva luni fostul mare portar anunţa divorţul

Raluca şi Walter Zenga, din nou împreună! Cei doi au mai dat o șansă mariajului lor, după ce se zvonise că au depus inclusiv actele de divorț. „Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus Zenga la o emisiune din Italia.

Raluca şi Walter Zenga, din nou împreună

Raluca Zenga își continuă în această perioadă călătoriile prin lume, despre care scrie pe blog, și se concentrează pe creșterea celor doi copii, Samira și Walter. Momentan ea este în Uganda, unde a fost pozată la cascada Murchison, denumită „Cazanul diavolului”.

Walter Zenga, primele declaraţii după ce s-a scris că divorţează de Raluca: „Soţia mea este schimbată radical, nu o mai recunosc deloc”

Walter și Raluca au o relație de 17 ani, din care 14 i-au petrecut căsătoriți. Despărțirea lor temporară a fost una foarte tensionată, tehnicianul italian lansând atacuri la adresa soţiei sale: Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”.

Fostul antrenor de la FC Național, FCSB şi Dinamo a spus și că e dispus să mai acorde o șansă iubirii și că vrea să întâlnească „acea dragoste sinceră, care să nu trădeze”.


loading...