Raluca Turcan: „Avem un Parlament defect, controlat ilegitim de PSD”

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, că ”avem un Parlament defect, controlat ilegitim de PSD”, acesta fiind motivul pentru care sunt necesare alegerile anticipate, informează news.ro. ”Am auzit mulţi sceptici de serviciu că pun la îndoială fie utilitatea alegerilor anticipate, fie posibilitatea declanşării lor”, este de părere Turcan.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 09:16
Raluca Turcan: „Avem un Parlament defect, controlat ilegitim de PSD”

”Am auzit mulţi sceptici de serviciu că pun la îndoială fie utilitatea alegerilor anticipate, fie posibilitatea declanşării lor. Şi unii, şi alţii ar trebui, totuşi, să se întrebe: ce faci dacă orice măsură menită să modernizeze România este sabotată printr-o vastă reţea pesedistă plantată în toate instituţiile publice?”, a scris, miercuri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”avem un Parlament defect, controlat ilegitim de PSD”.

”Este un Parlament aflat la cheremul unor politicieni vremelnici, care îşi servesc propriile interese. Am derapat demult şi de prea multe ori în ultimii trei ani. Ce facem? “Merge şi-aşa” încă aproape un an? Sau punem punct şi o luăm de la capăt cu alegeri parlamentare cât mai repede cu putinţă?”, a mai scris Turcan.

Citeşte şi: Raluca Turcan a anunţat data pentru alegerile anticipate