Raluca Turcan, despre Elena Udrea: Am senzaţia că nu vrea o dreaptă puternică

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Raluca Turcan susţine că Elena Udrea, candidată la şefia Partidului Mişcarea Populară (PMP), nu ar vrea o dreaptă puternică, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 15:25
Raluca Turcan, despre Elena Udrea: Am senzaţia că nu vrea o dreaptă puternică

‘Vom vedea ce se întâmplă la congresul PMP şi vom vedea dacă interesele lor coincid cu interesele acestui proiect de dreapta. Dacă coincid, cel mai probabil că mulţi dintre cei care se regăsesc vor fi din acest proiect, iar cei care nu se regăsesc îşi vor vedea de alt drum. Nu îmi e clar dacă doamna Elena Udrea are acelaşi interes cu cei care vor acest proiect de dreapta, deocamdată, pentru că oamenii care vor o dreaptă unită se comportă moderat, responsabil şi pozitiv. Uitându-mă la ultimele declaraţii, am impresia că nu există acelaşi interes de a avea o dreaptă puternică şi cu un candidat al dreptei care să îl bată pe Victor Ponta’, a declarat Raluca Turcan, răspunzând astfel unei întrebări pe această temă.

PMP organizează sâmbătă primul său congres. Cu acest prilej, vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi cei doi secretari generali-adjuncţi. În plus, va fi prezentată structura Consiliului Executiv Naţional, aşa cum se va numi această structură care va conduce PMP şi din care vor face parte 24 de membri, inclusiv preşedintele partidului. La eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 1.000 de delegaţi.

La funcţia de preşedinte al PMP şi-au anunţat candidatura Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan.