Raluca Turcan: PDL se promovează pe Facebook, PSD şi PNL au televiziuni de casă

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Raluca Turcan, consideră că democrat-liberalii au făcut şi fac 'lucruri remarcabile' pentru români, cu toate că acestea se promovează mai mult pe reţelele de socializare, în timp ce adversarii politici, în special PSD şi PNL, au 'televiziuni de casă', transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
12 apr. 2014, 09:37
Raluca Turcan: PDL se promovează pe Facebook, PSD şi PNL au televiziuni de casă

‘PDL a fost şi este cu Facebook-ul, în timp ce PSD şi PNL sunt cu televiziunile de casă. Sunt diferenţe uriaşe, în pofida acestor diferenţe uriaşe, am reuşit să facem lucruri remarcabile’, a declarat sâmbătă, la Sibiu, Raluca Turcan, în timpul lansării candidaţilor pentru europarlamentare ai PDL.

Aceasta, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu, i-a îndemnat pe colegii săi să se mobilizeze, pentru că, în opinia sa, ‘Cătălin Predoiu este viitorul preşedinte al României’.

‘Trebuie să turăm motoarele pentru viitoarea campanie electorală. (…) Suntem singurul partid din România care merge cu o echipă de oameni profesionişti’, a spus Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, PDL trebuie să facă şi un ‘inventar al sacrificiilor’ pe care le-a făcut partidul, pentru a scoate România din criză.

‘Oamenii privesc din nou cu speranţă către PDL. (…) Aşteaptă de la PDL decenţă şi consecvenţă, aşteaptă de la PDL profesionişti, soluţii concrete şi argumente, (…) aşteaptă dreptate pentru cetăţenii României’, crede Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL a lansat şi un mesaj către PSD şi PNL, dar şi către celelalte forţe de dreapta din România, cărora le cere ‘respect faţă de PDL’.

‘PSD înseamnă taxe şi impozite mai mari, şomeri, locuri de muncă slab plătite, incompatibilităţi şi corupţie generalizată. (…) PNL mai are mult până să se poată considera campion’, a mai declarat Raluca Turcan.

Aceasta alături de Cătălin Predoiu, Monica Macovei şi alţi europarlamentari PDL, susţinuţi de 500 democrat-liberali sibieni, participă sâmbătă la lansarea candidaţilor la europarlamentare de la Sibiu.