Raluca Turcan, protagonista unui moment emoţionant: a primit o ciocolată de la un pensionar care a rugat-o să-l ajute VIDEO

Un pensionar în vârstă de 77 de ani din Botoşani i-a oferit, vineri, o ciocolată ministrului Muncii, Raluca Turcan, ca semn de mulţumire pentru că aceasta i-a ascultat nemulţumirile referitoare la recalcularea pensiei sale.

05 mart. 2021, 14:02
Raluca Turcan, protagonista unui moment emoţionant: a primit o ciocolată de la un pensionar care a rugat-o să-l ajute VIDEO

Raluca Turcan a fost surprinsă, la finalul discuţiei, de gestul bărbatului, care a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o. Ministrul Muncii a încercat iniţial să-i returneze cadoul, dar omul a refuzat să primească înapoi ciocolata, astfel că Raluca Turcan şi asigurat desertul.

Bărbatul a aşteptat-o pe ministrul Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i prezenta situaţia sa socială şi pentru a-i cere sprijinul în vederea reevaluării indemnizaţiei sale de persoană cu handicap. El vorbea cu ajutorul unui laringofon, dispozitiv medical utilizat de pacienţii care au avut operaţii de îndepărtare a corzilor vocale, scrie Stiripesurse.ro.

„Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine”, a spus Ioan Viorel Ungureanu, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi expunea ministrului problemele sale.

Raluca Turcan a ajuns la Botoșani

Posted by Botosaneanul on Friday, March 5, 2021

Ministrul Muncii a făcut copii după documentele prezentate de pensionar şi a promis să se implice în rezolvarea problemei acestuia. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei.

Raluca Turcan a făcut o gafă în conferinţa de presă

Aflată într-o vizită de lucru la Suceava, Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat că proiectul sporurilor este unul complex, care va necesita multă muncă.

„Ne iertaţi că suntem răutăcioşi, dar pentru Sibiu v-aţi implicat foarte tare…”, a spus unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţă.

„Dar eu nu vă percep sănătoşi… Nu vă percep răutăcioşi, scuze”, a replicat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Citeşte şi: George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”