Raluca Turcan: Singura modalitate de a mai repara ceva în ţara noastră este să trimitem Guvernul Tudose-Dragnea acasă

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, afirmă că la mitingurile liberalilor împotriva Guvernului Tudose, organizate în toată țara, participanții "nu s-au redus doar la oameni din rândurile partidului", adăugând că nemulțumirea față de cei care guvernează este cea care i-a scos în stradă.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 20:44
Raluca Turcan: Singura modalitate de a mai repara ceva în ţara noastră este să trimitem Guvernul Tudose-Dragnea acasă

”În această seară au avut loc în toată țara mitinguri împotriva Guvernului Tudose, mitinguri de susținere a moțiunii de cenzură ‘PSDragnea, în campanie mumă, la guvernare ciumă’. Mitingurile au fost organizate de PNL, dar participanții nu s-au redus doar la oameni din rândurile partidului. Nu! Au ieșit în stradă alături de noi oameni care mai de care mai diferiți dar care au un lucru în comun: Nemulțumirea! Nemulțumirea față de cei care ne guvernează țara, nemulțumirea față de cei care îngroapă economia românească, nemulțumirea față de cei care le-au promis lapte și miere și acum livrează doar cenușă”, a scris liberala luni pe pagina sa de Facebook.

Ea transmite PSD-ALDE că liberalii nu vor renunța ”la luptă”: ”Oamenii au înțeles că acest Guvern este unul care funcționează pe minus și au înțeles că singura modalitate de a mai repara ceva în țara noastră este să trimitem Guvernul Tudose-Dragnea acasă. Nu ne așteptăm să avem un parcurs ușor și suntem conștienți că actuala Guvernare va încerca să ne împiedice cu orice preț, dar avem un mesaj pentru PSD-ALDE: Vom lupta în continuare pentru că luptăm pentru binele românilor!”.

Câteva mii de protestatari au participat, luni, la mitingurile organizate de PNL în județe pentru prezentarea publică a moțiunii de cenzură intitulate „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Membrii și simpatizanții PNL s-au reunit la sediile județene ale partidului, de unde s-au deplasat spre sediile prefecturilor, unde textul moțiunii de cenzură a fost prezentat public și înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Potrivit unui comunicat dat publicității de PNL, la evenimente au fost invitați toți cetățenii nemulțumiți de „contraperformanța și atitudinea actualei guvernări”, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative.

Această acțiune a fost parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose.

Moțiunea de cenzură a fost citită luni după-amiază în plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului.

PNL și USR au depus pe 17 noiembrie la Parlament moțiunea de cenzură, care este semnată de 148 de parlamentari PNL, USR, PMP și de deputații neafiliați Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin.