Raluka, dezvăluiri fără perdea din viața personală! „Am făcut tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Am înșelat. Și o să mai înșel”

Raluka a fost cât se poate de sinceră cu privire la viața ei amoroasă, în cadrul podcast-ului lui Damian Draghici.

17 ian. 2022, 19:21
Raluka, dezvăluiri fără perdea din viața personală! „Am făcut tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Am înșelat. Și o să mai înșel”

Despre Raluka nu au apărut prin presă prea multe detalii cu privire la viața personală. A știut mereu să pună o barieră între artista Raluka și omul din spatele scenei și nu lasă pe oricine să afle lucruri despre ce i se întâmplă pe plan sentimental.

De data aceasta, însă, Raluka a dat din casă. Artista a recunoscut că în momentul de față este singură. A mai dezvăluit și cum este ea atunci când e implicată într-o relație.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”, a spus artista.

Cum arată pentru Raluka bărbatul ideal

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mărturisit Raluka în cadrul podcast-ului.

Ce fobii are artista

Raluka a mărtusiti că îi e frică de întuneric încă de când era mică.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a mai spus ea.

Citește și Raluka, dezvăluiri emoţionante despre copilărie. „Provin dintr-o familie modestă. Viața nu a fost tocmai ușoară”

Citește și Raluka, înlocuită la SuperStar România? Drama prin care trece artista: „Am petrecut 12 ore în spital”