Raluka face senzaţie în costum de baie, în Mexic. Vedeta are un corp perfect: „Îmbracă-te”

Raluka face senzaţie în costum de baie, în Mexic. Artista se află de aproape trei săptămâni pe meleaguri mexicane şi împărtăşeşte cu fanii imagini cu ea, în timp ce se relaxează pe plajele din Tulum. Fanii sunt încântaţi de fotografiile postate de cântăreaţă.

03 feb. 2022, 08:56

Raluka face senzaţie în costum de baie, în Mexic. Alexandra Raluca Nistor sau Raluka, așa cum o știe toată lumea, se află în vacanță de câteva săptămâni, iar ca destinaţie a ales una exotică, unde poate să stea la plajă şi să se bronzeze.

Citeşte şi: Raluka, dezvăluiri fără perdea din viața personală! „Am făcut tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Am înșelat. Și o să mai înșel”

Raluka face senzaţie în costum de baie, în Mexic

Jurata emisiunii SuperStar România are ce etala, se bucură de un corp perfect, pentru care munceşte foarte mult în sala de fitnees, însă are grijă şi la alimentaţie. Aşadar, rezultatul este unul pe măsură şi nu ezită să se fotografieze în diferite ipostaze, din toate unghiurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

Andreea Bănică i-a comentat în dreptul unei imagini: “Corpul ăla perfect! Îmbracă-te!”. Raluka are, într-adevăr, un corp sculptat.

Ce fobie are Raluka. Artista a făcut dezvăluiri

Cântăreaţa a dezvăluit că suferă de acluofobie, mai exact frica de întuneric. Aceasta nu poate sta într-o încăpere cu luminile stinse. Raluka a vorbit despre fricile ei și cum încearcă să le învingă.

Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a dezvăluit Raluka.