Raluka, secretul unui corp impecabil. Vedeta a renunţat la un aliment: „M-a ajutat foarte tare pe mine”

Raluka, secretul unui corp impecabil. Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, atât pentru cariera sa muzicală, cât şi pentru felul în care arată. Stilul de viaţă sănătos şi sportul o fac să arate atât de bine.

24 apr. 2022, 14:45
Raluka, secretul unui corp impecabil. Vedeta a renunţat la un aliment: „M-a ajutat foarte tare pe mine”
Raluka, secretul unui corp impecabil

Raluka, secretul unui corp impecabil. Pe lângă faptul că este foarte atentă la ceea ce mănâncă şi petrece multe ore în sala de sport, cântăreaţa a mărturisit că se simte mult mai bine de când a renunţat la carne.

Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca… cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (Am renunţat, n.r.) acum patru ani.

Am văzut în Asia („Asia Express”, emisiunea în care a concurat cu Ana Baniciu şi pe care a şi câştigat-o, în final, n.r.) destul de multe lucruri care n-au fost pentru ochiul meu.

Oamenii mănâncă orice acolo – înţeleg, asta e cultura sau nu ştiu, dar am zis că dacă pot să fac cel mai mic bine planetei, o să fac asta şi am renunţat la carne. Eu iubesc extrem de tare animăluţele şi am zis că… nu ştiu, visam că-l omor eu sau ceva rău”, a dezvăluit Raluka.

Citeşte şi: Raluka, dezvăluiri fără perdea. A dat totul din casă. Ce nu ştiai despre artistă

Raluka, secretul unui corp impecabil

Imediat după ce nu a mai consumat carne, a avut mai multă energie, iar pielea a început să fie mai fină şi luminoasă. De un singur aliment îi este poftă, de hot dog, însă foarte rar.

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi ca piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios… Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine… Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Începusem să mă simt foarte obosită şi am crezut că e din cauza faptului că luasem virusul, nu aveam suflu, oboseam foarte repede. Când am fost în Istanbul cu mama mea, mi-am făcut şi eu un set de analize şi mi-a ieşit că am o anemie destul de puternică, pentru că nu aveam B12, care se ia din carnea roşie, în special.

Iar eu, pentru că nu m-am interesat foarte mult ce ar trebui să mănânc în plus, să pot să suplinesc toate vitaminele, nu am ştiut. Am luat nişte vitamine, am făcut nişte injecţii şi mi-am revenit.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot dogul. Dar foarte rar„, a mai declarat cântăreaţa, la Pro TV.