Rămâi în formă şi în sezonul rece! Cloe.ro îţi prezintă PROGRAMUL DE FITNESS pentru ACASĂ

In sezonul rece, functiile organismului sunt ceva mai lente decat in celelalte anotimpuri, de aceea nu putini sunt aceia care constata, la sfarsitul iernii, ca au acumulat cateva kilograme.

14 sept. 2015, 13:51
Rămâi în formă şi în sezonul rece! Cloe.ro îţi prezintă PROGRAMUL DE FITNESS pentru ACASĂ
Daca vrei sa iti mentii forma fizica in acest sezon fara sa mai parcurgi drumul pana la sala de cateva ori pe saptamana, poti opta pentru un program de fitness la tine acasa. Astfel, vei reusi sa-ti pastrezi formele dobandite cu mult efort la inceputul verii.
 
Cloe.ro iti recomanda un program de antrenamente pe care ti-l vom prezenta in continuare, extrem de eficient in lunile de toamna si iarna. Foarte important este insa sa nu uiti de hidratare si nici de cele 5-10 minute de incalzire care trebuie sa preceada orice activitate fizica.
 
Exercitii pentru picioare si solduri, cu stepperul cu manere Dalps
 
Avantajele folosirii unui stepper

Vă oferă un antrenament foarte eficient pentru modelarea soldurilor și a picioarelor.
Foarte eficient în arderea caloriilor.
Dacă setați pe o treapta inferioară, veți putea citi ceva interesant pe durata antrenamentelor.

Stepperul de tip treapta este un aparat cardio care, pe langa muschiul inimii, iti solicita foarte mult musculatura picioarelor, a coapselor si muschii fesieri. Daca vrei sa fii in forma, un program de exercitii cu stepperul este una dintre cele mai bune solutii. Nu ai nevoie de mai mult de 20 de minute pe zi, de 2-3 ori pe saptamana, si nici nu trebuie sa mergi la sala.
 
 
 
 
Exercitii pentru tonificarea picioarelor, fesierilor si cardio, cu bicicleta magnetica pliabila Actuell
 
 

Prin reglarea magnetica a rezistentei la pedalare se poate opta pentru un exercitiu usor (in cazul recuperarilor medicale) sau dificil;

Functii calculator: timp, viteza, distanta, puls, calorii;

Pedale confortabile antiderapante, curele siguranta ajustabile;

Pedalare in ambele sensuri;

Sistem de transmisie: V-Belt drive system – pentru utilizare usoara si silentioasa;

Design modern;

Dimensiuni: 81 х 43 х 113cm;

 

 

Exercitii pentru antrenarea tuturor grupelor de muschi, cu aparat multifunctional Actuell 2.1

 

Aparat multifunctional pentru antrenarea tuturor grupelor de muschi;

Sistem de selectie rapida a greutatilor;

Sezut si spatar confectionate din materiale confortabile;

Bureti si mansoane din cauciuc pentru un plus de confort;

Constructie robusta din otel, cu o suprafata de intalta calitate captusita cu piele sintetica;

 

Exercitii pentru sistemul cardiovascular, plamani, dar si pentru tonifiere musculara, cu Banda de alergat electrica Energy Fit 2000

 

Beneficiile benzii de alergat:

1. Comoditatea – cei mai multi oameni prefera sa nu faca exercitii in aer liber atunci cand este frig, intuneri sau vremea este nefavorabila. Cei care detin o banda de alergat, se pot antrena cand vor fara alte probleme pe care le pot intampina in sala de fitness. Si din moment ce majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu elementele de baza, mersul pe jos au alergatul, benzile de alergare sunt destul de usor de utilizat.

2. Beneficii fizice – exercitarea antrenamentului pe o banda de alergat are o gama larga de beneficii. Aceste exercitii au o mare valoare cardiovasculara pentru inima, plamanii si sistemul circulator. E un mod foarte eficient de a pierde tesutul adipos din organism. Are beneficii musculo-scheletice, de asemenea si pentru ca alergarea poate reduce stresul, te simti, de fapt, mai calm si mai relaxat chiar daca transpiri si depui efort.

3. Impact redus – atunci cand alergati in aer liber pe suprafete dure cum ar fi asfalt sau beton, alergatul  poate avea consecinte asupra genunchilor, soldurilor si spatelui. Banda de alergat are proprietati de absorbtie a socului si poate reduce foarte mult stresul pus pe picioarele tale si pe articulatii.

 
Exercitii pentru muschii bratelor, pieptului si spatelui cu Extensor 5 arcuri reglabil Energy Fit

Reprezinta un aparat excelent pentru lucrarea muschilor pieptului, spatelui, a bratelor etc. in confortul camerei tale.

Poate fi folosit atat de catre incepatori cat si de cate avansati avand posibilitatea de a detasa oricate din cele 5 arcuri a extensorului.

 
 
 
 
 
Printre produsele oferite de magazinul www.cloe.ro se mai regasesc si alte accesorii de fitness extrem de utile pentru antrenamentele la domicilui, precum:

Minge gimnastica 65cm 

Mingea de fitness, folosită mai întâi de kinetoterapeuţi pentru recuperarea pacineţilor cu răni la probleme ortopedice, a intrat rapid în sălile de fitness fiindcă face orice antrenament mai eficient. De ce ar trebui să foloseşti o minge de fitness, când poţi lucra foarte bine şi pe o suprafaţă plată? Pentru că instabilitatea unei mingi îţi forţează corpul să folosească mai mulţi muşchi pentru menţinerea echilibrului. De obicei, cu mingea de fitness se lucrează în special muşchii abdomenului şi ai spatelui. În plus, ea te ajută să-ţi dezvolţi echilibrul.

 

Costum sauna Energy Fit

Costumul sauna pentru slabit, reprezinta modul de reducere a greutatii fara infometare sau exercitii fizice istovitoare, de pana la 200g zilnic, din grasimile acumulate.

Sanatatea organismului este foarte mult influentata de nivelul toxinelor acumulate in corp, drept urmare o scurta perioada a folosirii costumului sauna, este echivalentul unui dus in interiorul organismului.

Toate devin mai simple cu ajutorul costumului sauna, deoarece va puteti misca liber in locuinta, puteti viziona o emisiune TV, sa cititi o carte sau chiar sa mergeti la cumparaturi.

 

Ab roller cu covoras inclus

Aparat pentru antrenarea muschilor spatelui si abdomenului;
Greutatea maxima a utilizatorului: 100kg;

 

Vezi aici toata gama de accesorii fitness oferita de Cloe.ro

 

Zilele urmatoare, din oferta www.cloe.ro va face parte si gama de biciclete si accesorii biciclete, pentru toamna-iarna 2015!