Rămas fără locuinţă şi un venit stabil, Octavian Strunilă face ASTA pentru BINELE copiilor

În 2009 Octavian Strunilă se bucura de un succes răsunător în plan profesional. Imediat după terminarea filmărilor celebrei telenovele româneşti "State de România", Octavian Strunilă nu a mai avut niciun proiect important, fapt ce l-a adus într-o situaţie disperată.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 14:05
Rămas fără locuinţă şi un venit stabil, Octavian Strunilă face ASTA pentru BINELE copiilor

Căsătorit cu Oana, o profesoară de balet, Octavian Strunilă a pornit în 2011 o mică afacere, care credea că îl va readuce în lumina reflectoarelor. Mai exact, Octavian Strunilă preda lecţii de actorie, iar soţia sa făcea cursuri de balet. Deşi cei doi aveam la acel moment un venit stabil, din păcate nu au reuşit să-şi acopere cheltuielile şi au decis să-şi mute afacerea, într-o nouă locaţie.

Fiindcă în zona pe care au ales-o, părinţii copiilor din zona respectivă nu erau interesaţi de actorie, Octavian Strunilă a rămas fără job. Singura care mai profesa, era soţia sa.

Între timp actorul a contractat şi un credit ipotecar în valoare de 75.000 de euro, pentru un apartament nou în Calea Vitan, locuinţă ce dorea să o treacă pe numele său, scriu cei de la WoWBiz.

Tată a doi copii, un băieţel şi o fetiţă de 3, respectiv 5 ani, actorul nu a reuşit să îşi plătească ratele, şi astfel a fost executat silit şi a pierdut apartamentul.Pentru că nu şi-a putut plăti lunar întreţinerea, Octavian Strunilă a strâns datorii în valoare de 1.000 de lei şi cu un proces intentat de Asociaţia de Propietari.

Rămas şi de data aceasta fără locuinţă, actorul s-a mutat cu soţia si cei doi copii cu chirie, într-o altă locuinţă. Şi cum şi aici actorul nu şi-a plătit datoriile, Asociaţia de Propriet irespectiv este nevoită să îl dea afară pe Octavian Strunilă împreună cu soţia şi copii, fără scandal, acceptând într-un fel situaţia actorului de a recurge la acest gest.

Citeşte şi Un actor român, la un pas de moarte: S-a aruncat în faţa trenului