Rămăşiţe umane, aflate în stare avansată de degradare, găsite într-o comună din Gorj

Mai multe fragmente osoase, ce par a fi de natură umană, găsite de mai mulţi drumari pe raza comunei Stăneşti, au fost predate Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj pentru examinări de specialitate.

12 aug. 2014, 11:58
Rămăşiţe umane, aflate în stare avansată de degradare, găsite într-o comună din Gorj

Alături de fragmentele osoase au mai fost găsite şi câteva cartuşe, aflate în stare avansată de degradare, urmând ca şi acestea să fie expertizate. Rămăşiţele umane au fost descoperite de muncitorii care reabilitează un drum din comuna Stăneşti, în timp ce excavau în zona respectivă, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat faptul că pe raza comunei Stăneşti, pe un drum unde se efectuează lucrări de amenajare, au fost identificate cartuşe şi fragmente osoase ce par a fi de natură umană, toate aflate în stare avansată de degradare. Astfel, fragmentele osoase au fost ridicate şi predate Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru examinări de specialitate, iar cartuşele urmează a fi expertizate. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea provenienţei fragmentelor osoase ce par a fi de natură umană, dar şi a cartuşelor„, a spus Cătălin Buşe.

Conform unor surse din cadrul SML Gorj, craniile au fost expertizate de medicii legişti şi urmează să fie trimise la Bucureşti pentru un examen antropologic. Legiştii au verificat dacă există traume la nivelul craniilor, iar la unul dintre acestea s-a stabilit că există o posibilă împuşcătură. Celălalt craniu din care au mai fost recuperate doar câteva fragmente osoase nu prezintă niciun fel de leziune.

CITEŞTE ŞI: Descoperire MACABRĂ, în Bucureşti. Cadavru SFÂŞIAT de câini, găsit pe Şoseaua Chitilei