Rămăşiţe umane, găsite pe stradă în Bacău. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Rămăşite dintr-un corp uman au fost găsite joi lângă un bloc din cartierul Cornişa, din Bacău. Un trecător care le-a observat a sunat la 112, iar autorităţile au intervenit imediat. Rămişiţele umane au fost duse la morgă pentru a efectua necropsia. Oamenii legi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afle identitatea mortului. 

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 14:33
Rămăşiţe umane, găsite pe stradă în Bacău. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliția Bacău face verificări pentru a stabili de unde provin rămăşiţele umane găsite pe stradă. Din primele informaţii, rămăşiţele provin de la un bărbat. 

„La data de 04 iunie a.c., in jurul orei 11.30, politistii bacauani au fost sesizati de catre un localnic de 72 de ani, despre faptul ca, in dreptul unui imobil de pe strada Cornisa se afla un cadavru. Echipa complexa, formata din politisti criminalisti, de investigatii criminale si de ordine publica au inceput imediat verificarile in acest caz. Cadavrul unui barbat a fost transportat la morga in vederea efectuarii autopsiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău, citaţi de zdbc.ro.