Ramona Bădescu a făcut şpagatul la „iUmor” şi a luat-o „la roast” pe Iulia Albu: „După găină, şi-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”

Ramona Bădescu a făcut şpagatul la "iUmor". Cheloo i-a sărit repede în ajutor -"Sunt inofensiv, doar gura e de mine" - dar punctul culminant a fost dat de poliţele plătite Iuliei Albu.

02 mai 2022, 16:19

Ramona Bădescu a urcat pe scena iUmor pentru un roast de zile mari adresat Iuliei Albu. Chiar dacă Iulia Albu credea că o va surprinde iubitul ei sau sora ei, iată că pe scenă a urcat Ramona Bădescu.  Ramona Bădescu a spus că Iulia Albu este o doamnă distinsă și elegantă, după care a urmat un potop de ironii.

“După găină, și-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”, a spus Ramona. „Sunt Ramona Bădescu, cea supranumită Ochio, și sunt aici ca să vorbesc despre Iulia Albu, supranumită Pinocchio, pentru că au avut destine asemănătoare. Și ei, și lui Pinocchio le-au dat viață un cizmar”, și-a început actrița numărul de roast la Antena 1.

Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”

Iulia Albu a zâmbit când a văzut-o, chiar dacă de foarte multe ori în ultimii ani i-a criticat stilul vestimentar. Ramona Bădescu nu a iertat-o și a atacat-o cu zâmbetul pe buze. „Eu sunt aici să vorbesc despre Iulia Albu sau Oul, cum i se mai spune în lumea găinilor pentru că este primă persoană ținută vreodată de o găină între copănelele sale. Deși sunt vegetariană, eu vreau să salvez găinile de răutăți și atunci le mănânc.

Dar să nu uităm. Doamna Iulia Albu a avut o carieră fantastică în modă. Aș putea spune că a fost o carieră exact ca în filme, adică a durat maximum două ore. Dar doamna Iulia Albu este o femeie elegantă, frumoasă, distinsă, și-a început cariera de jurat la «Bravo, ai stil!», emisiune care a avut succes după ce ea a plecat de acolo. S-a dus apoi la emisiunea lui Măruță, unde și-a pus găina în cap și restul vedetelor din showbiz”, a mai declarat vedeta.

Rapid, Ramona Bădescu a cucerit audeinţa. A început să vorbească despre carieră, iar apoi a făcut șpagatul în fața camerelor de filmat. „Vă spun eu cum e cu cariera. O femeie poate reuși dacă își deschide picioarele. Ușor, trebuie senzualitate, trebuie muncă, trebuie ore, se poate face cu pantofi, se poate face și fără pantofi. Am început cariera mea fulminantă în Italia și o termin aici, pe jos, ca Loredana Groza la Antena 1”, a glumit ea.

Faimoasa actriță a spus că o femeie poate face carieră dacă își deschide picioarele și chiar dacă i-a făcut pe toți să se gândească la altceva, Ramona le-a făcut o demonstrație pe scenă. Și-a scos pantofii și a făcut șpagatul, deși era într-o rochie scurtă. Atât jurații, cât și publicul au aplaudat furtunos, deși au rămas mască atunci când au văzut-o.

Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain Delon

“Am început cariera fulminant în Italia și o termin aici pe jos la Loredana Groza la Antena 1”, a spus Ramona Bădescu, uimindu-I pe toți.

Cheloo a urcat pe scenă să o ajute să se ridice și să se încalțe. “Sunt inofensiv, doar gura e de mine”, a zis Cheloo.

Ramona Bădescu a luat-o la roast și pe Delia pe care a confundat-o inițial cu Loredana, iar apoi a zis că e Bianca Drăgușanu.

“Ai o strălucire a ta pe care numai reflectorul pe chelie o poate da”, spune Ramona. În încheiere, frumoasa actriță în vârstă de 53 ani a avut un mesaj pentru Iulia Albu.

“Vreau să îți spun că te admir mult. Ești o femeie puternică, frumoasă și ai realizat de una singură enorm de multe lucruri. Îți urez o carieră lungă și minunată. (…) Mă gândesc că printre calitățile tale ar putea fi și cântatul pentru că de vorbit nu ai avut nimic de spus până acum”, a adăugat Ramona Bădescu.

Despre iUmor sezonul 12
Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.