Ramona Bădescu, dezvăluiri despre căsnicia sa: M-a lovit foarte mult fără justificare

Ramona Badescu a vorbit cu sinceritate despre casnicia sa un cu un barbat italian, explicand de ce mariajul a luat sfarsit dupa sapte ani de zile.

RomaniaTV.net
12 ian. 2015, 13:33

„Nu pastram legatura. Este una dintre persoanele cu care nu pastrez legatura. Intotdeauna mi-a placut sa ramana o legatura cand s-a terminat o iubire, sa ramana respect. Cu sotul meu nu, pentru ca m-a lovit foarte mult fara nicio justificare, fara niciun sens. Mi-a facut foarte mult rau gratuit, dar de fapt si-a facut lui”, a povestit Ramona Badescu la Antena Stars.

Vedeta de televiziune a explicat ca ea i-a spus fostului sot, in momentul in care s-au despartit, ca se poate baza pe ea mereu, dar ca el nu a mai cautat-o niciodata.

O SUPER VEDETĂ de la noi îşi recunoaşte FANTEZIA SUPREMĂ: „Aş fi făcut SEX în FÂN”

„Dupa sapte ani de casatorie i-am spus, uitandu-ma in ochii lui, ‘Daca ai nevoie de cineva, conteaza pe mine toata viata ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a cautat. A fost foarte rau, s-a comportat ca orice barbat rau cand se termina o relatie si nu pentru ca e italian, cred ca si multi barbati din Romania incearca sa loveasca si cred ca jignind femeia obtin mai mult. Nu obtin decat o mila”, a adaugat fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Badescu a mai spus ca ea crede in dreptatea facuta de Dumnezeu si ca in cazul fostului sot sau exact asa s-a intamplat.

„Sotul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodata nu mi-am facut dreptate cu mana mea, pentru ca eu cred in energia buna, nu cred in a plati cu aceeasi moneda persoanei care iti omoara sufletul, care te raneste, musca din tine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare ca Dumnezeu a facut dreptate”, a adaugat ea.