Ramona Bădescu, fotografii sexy în ultima lună de sarcină. A dezvăluit sexul copilului

La 50 de ani, Ramona Bădescu se pregătește să devină mămică, iar emoția care o încearcă în această perioadă este greu de descris în cuvinte. Vedeta este însărcinată în luna a noua și spune că va avea un băiețel. Stabilită în Italia, Ramona Bădescu nu uită să mulțumească publicului care a susținut-o și a iubit-o întotdeauna.

13 sept. 2019, 08:48

Ramona Bădescu nu a dorit, încă, să dezvăluie identitatea partenerului de viață, însă recunoaște că trăiește intens fiecare moment și încearcă să țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Ramona Bădescu este GRAVIDĂ la 51 DE ANI. Cine este tatăl copilului

„Într-un mod egoist am vrut să petrec această perioadă mult aşteptată din viaţa mea cât mai intim, cât mai privat, aşa cum merită acest moment. Mi-am dedicat fiecare clipă, fiecare minut, noii bătăi de inimă pe care o simţeam în interiorul meu. Nu am ascuns sarcina, nu asta era intenţia, doar că bineînţeles am dat prioritate acestor momente şi le-am trăit intens. Vom avea un băieţel. Mi-a făcut plăcere întotdeauna să împărtăşesc cu publicul meu, căruia îi mulţumesc că m-a susţinut şi m-a iubit întotdeauna, momentele de lucru, tot ceea ce am făcut şi lucrurile de care m-am bucurat, dar viaţa privată am ţinut-o întotdeauna mai rezervată. Aşa este felul meu. Sunt superstiţioasă, dar nu într-o măsură în care să-mi conducă viaţa”, a povestit Ramona Bădescu pentru OK!. Din păcate, vedeta nu a vrut să spună cine e tatăl.

Ramona Bădescu îl descrie pe partenerul de viață ca fiind un om sigur pe el, cu o personalitate puternică, și își aduce aminte că prima întâlnire cu acesta a fost… un eșec.

„Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă”, povesteşte Ramona Bădescu.