Ramona Bădescu, în lacrimi la România TV. Vezi ce a făcut-o să plângă VIDEO

Ramona Bădescu, actriţă, cântăreaţă, fotomodel şi om politic a cucerit Italia cu vocea şi talentul ei şi a arătat peste hotare frumuseţea muzicii şi culturii româneşti. Invitată la România TV, Ramona Bădescu a izbucnit în lacrimi atunci când şi-a auzit părinţii spunând sunt mândri de ea, dar că au un singur regret, acela că nu le-a oferit un nepot.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 13:46
Ramona Bădescu, în lacrimi la România TV. Vezi ce a făcut-o să plângă VIDEO

În timp ce unii ne strică reputaţia, sunt şi persoane care muncesc să construiască o imagine mai apropiată de realitate despre români. Vorbim despre Ramona Bădescu, actriţă, cântăreaţă, fotomodel şi om politic. Frumoasa craioveancă nu doar a cucerit Italia cu vocea şi talentul ei, dar a arătat italienilor frumuseţea muzicii şi culturii româneşti.

Părinţii Ramonei Bădescu îi duc dorul în fiecare zi. Aceştia vorbesc la telefon cu fiica lor şi o vizitează cât pot de des. Ei au declarat într-o emisiune de televiziune că sunt mândri de tot ce a realizat Ramona, însă au şi un mare regret. Nu au încă un nepot.

„Realitatea este că vorbim de două ori pe zi, vine şi ea, mergem şi noi dorul se mai stinge”, a spus tatăl Ramonei Bădescu, Cristinel Bădescu.

„Mie imi place sa fiu mai curajoasă. Când a plecat am crezut că se va întoarce, dar până la urmă a rămas. Dar e mai bine pentru că înţeleg că are o viaţă mai frumoasă decât putea avea aici. Ne-ar plăcea să avem un nepot. Este singurul lucru pe care ni-l dorim şi nu ştiu dacă se poate îndeplini. Anii au trecut şi este mai greu acum”, a spus mama Ramonei.

Cântăreaţa Ramona Bădescu a izbucnit în lacrimi, în studioul România TV, atunci când şi-a auzit părinţii spunând că-şi doresc un nepot.

„În viaţă sunt preţuri pe care le plăteşti, sunt alegeri pe care le faci, nu poţi să ai tot, nu poţi să faci tot! Am crescut într-o familie minunată. Pentru mine familia o văd ca o uniune puternică la bine şi la greu între mamă, tată şi copii”, a spus cu lacrimi în ochi, Ramona Bădescu.

Luptătoare şi puternică, Ramona spune că nu a făcut concesii, iar acest lucru a avut consecinţe dureroase pentru ea.

„Eu a trebuit să lupt foarte mult. Am preferat să mă sacrific şi să lupt. Eu prefer să-mi iau ce vreau şi să fie al meu. Dar asta a însemnat să penalizez altceva din viaţa mea, cu sufletul şi trupul. Nu este important să aduci pe lume un copil, este important să-l creşti, să-l educi, să ai grijă de toată viaţa lui. Sunt fericită şi tristă, pentru că atunci când simţi tristeţe simţi şi fericire”, a spus Ramona Bădescu.

Cariera Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova. A cântat de mică şi a visat să devină actriţă. A emigrat în Italia imediat după Revoluţie, în 1990, iar visul a început să prindă contur. În 1994 a prins un rol în serialul TV „Le storie di Farland”, unde a interpretat un rol bine primit de public şi de critici. După acest rol, ofertele s-au ţinut lanţ. Astfel, frumoasa craioveancă şi-a demonstrat talentul de actriţă în numeroase filme şi seriale TV. A jucat până şi în celebra serie „Caracatiţa”.

În 2002 debutează ca actriţă în rol principal în show-ul „Gran Casino” la Canale cincue. Talentul ei ca dansatoare şi cântăreaţă este foarte apreciat. Trei ani mai târziu participă la ediţia a doua a reality show-ului „La Fattoria” şi prezintă diverse programe de televiziune, iar în 2007 joacă în spectacolul Moulin Rouge – Musical Romantico.

Cu o carieră de succes în muzică şi televiziune, Ramona Bădescu a mers mai departe. S-a implicat în politică şi în viaţa comunităţii. A candidat în 2008 la alegerile din Roma. Nu a câştigat, dar a devenit consilier al primarului Romei pe problemele românilor. A fost împuternicită să reprezinte interesele Bucureştiului în capitala Italiei şi a creat o linie telefonică la care românii din Italia pot apela pentru tot felul de informaţii utile şi ajutor.