Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor”

Actrița Ramona Bădescu s-a înscris în AUR. Chiar dacă locuiește de mai bine de 30 de ani la Roma, a fost mereu cu gândul la România, a dezvăluit ea.

02 dec. 2023, 17:19
Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor”

Ramona Bădescu s-a alăturat AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. „De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească”, a declarat Bădescu.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu, veste bună pentru 5 milioane de pensionari: „Calendarul e clar, vor fi doua majorări în 2024”

Actrița a participat la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, unde s-a alăturat AUR. Ea a spus că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Ramona Bădescu.

Actrița a avut cuvinte de laudă și la adresa liderului partidului, George Simion. „AUR e condus de un om care luptă tot timpul”, a mai spus ea,

„Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din Diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia. Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în Diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „În pandemie, s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”. Anunţuri importante despre pensii, alegeri, cazul Cherecheş şi păcănele!