Ramona Bădescu vrea să-şi boteze fiul la Vatican

Ramona Bădescu se pregătește de botezul micuțului ei. Marele eveniment din viața vedetei a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, dar după ridicarea restricțiilor aceasta intenționează să țină botezul la Vatican.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 14:34

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani și, spune ea, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de băiețelul ei de 8 luni. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, frumoasa actriță a fost însă nevoită să amâne botezul acestuia.

Între timp, Ramona Bădescu se ocupă de organizarea botezului. Actrița își dorește ca marele eveniment să aibă loc la Vatican, potrivit Click. După botez vedeta a declarat că va dezvălui și numele ales pentru băiețelul său.

„Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican.”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, izolată în Italia: „Totul este foarte strict, nu am mai ieşit din casă de o săptămână”