Ramona de la Clejani, dezvăluiri șoc despre cât de toxic a fost mariajul care a durat 11 ani: „O femeie suportă. Soțul meu nu m-a iubit”

Fiica lui Ioniță de la Clejani, Ramona, a vorbit despre cât de dură a fost viața ei și cât de greu a fost mariajul cu fostul ei soț. Aceasta a fost căsătorită timp de 11 ani, însă toată această perioadă a fost marcată de o suferință profundă.

26 oct. 2023, 17:20
Ramona de la Clejani, dezvăluiri șoc despre cât de toxic a fost mariajul care a durat 11 ani: „O femeie suportă. Soțul meu nu m-a iubit”
Ramona de la Clejani, dezvăluiri șoc despre cât de toxic a fost mariajul care a durat 11 ani: „O femeie suportă. Soțul meu nu m-a iubit”

Ramona este fiica binecunoscutului lăutar Ioniță de la Clejani, însă acesta nu a recunoscut-o în mod oficial niciodată. Ani la rând, viața acesteia a fost marcată de suferință și durere. Atunci când a sperat că lucrurile vor fi mai bune pentru ea, parcă a căzut din lac în puț. Ramona a fost căsătorită de mică, însă mariajul a fost unul extrem de nefericit, marcat de o suferință profundă.

Citește și: Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Bruneta nu se poate opri din plâns: „Nu pot accepta orice situație”

Într-un final, Ramona de la Clejani a reușit să divorțeze de soțul ei și să se rupă de cercu toxic în care a fost prinsă. Aceasta a făcut o serie de dezvăluiri extrem de emoționante într-un interviu pentru WowBiz.

„Am avut un soț foarte nepotrivit, nu m-a iubit. M-a luat și m-a lăsat cu familia lui. Și când ne-am căsătorit, m-a luat și s-a întors după trei zile acasă. Eu nu am avut o legătură strânsă cu el, nu i-a păsat de mine. Părinții lui m-au iubit din prima secundă. De când a murit socrul meu a început să-mi fie și mai greu, eu și soțul meu ne-am despărțit după 11 ani. În relația asta toxică, paharul l-a umplut scandalurile, alcoolul și viciile pe care le avea, jocurile de noroc. Am trăit toxic și nu am vrut să se lipească așa ceva de mine. O femeie suportă cât suportă, dar și când a plecat nu se mai uită în spatele ei.”, a declarat Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani s-a revăzut recent cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani. A fost un moment unic în viața ei și ne-a povestit totul.

„Nu am vorbit cu nimeni până acum, vă spun vouă în exclusivitate. Cântând cu formația George Talent, la un eveniment a fost el invitat cu program surpriză. Cum s-a întâmplat în noaptea aia, am fost trimisă de către formația să cânt un alt program, în altă locație. Eram atât de supărată că nu am apucat să îl văd, a fost cea mai mare dorință a mea. Eu mi-am zis că trebuie să muncesc să îl văd pe tata, pentru că e un nume mare în muzică. M-am dus la o mânăstire și m-am rugat să mi-l aducă pe tata.

Nu îl mai văzusem de la 12 ani. Mergeam la un eveniment, eram cu Dan Bursuc, și a venit și tata acolo, acum două săptămâni. Când am auzit că a venit Ioniță de la Clejani, m-am blocat direct. Când l-am văzut, m-am dus la el, ne-am uitat unul la altul, a rămas blocat. Nu știam ce să îi zic. L-am privit ca pe un artist, așa cum e el. Eu nu sunt supărată pe el, în continuare în voi păstra ca ghid în viața mea, ca muzicant. Îmi doresc să calc pe urmele lui. Nu am nimic cu el, l-am iertat. Îl iubesc cu tatăl meu. Când are nevoie de mine, îi dau și casa și viața, tot.”, a povestit Ramona de la Clejani, la WOWnews.

Citește și: Ramona de la Clejani, bătută cu bâta în timpul unui concert! În ce stare se află cântăreața: „Sunt terminată, mă doare!”