Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Bruneta nu se poate opri din plâns: „Nu pot accepta orice situație”

Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Bruneta trece printr-o perioadă dificilă după ce a decis să nu mai formeze un cuplu cu Paris, bărbatul cu care voia să facă şi un copil. Motivul este infidelitatea bărbatului, peste care artista nu poate trece.

05 mai 2023, 16:48
Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Bruneta nu se poate opri din plâns: „Nu pot accepta orice situație”
Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit

Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Nu este prima oară când artista descoperă infidelitatea partenerului său, însă de data aceasta lucrurile par a fi ireconciliabile. Femeia cu care Paris avea o altă relație i-a scris Ramonei și i-a dezvăluit detaliile acestei relații paralele, inclusiv trimiterea de imagini din intimitate și discuții telefonice din casa ei.

Citeşte şi: Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut test de droguri. A fost greşeala mea”

Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit

Nu mai vreau să fiu asociată cu el, eu cred că am muncit foarte mult până în momentul de față și nu merit să fiu asociată cu oameni care nu știu să respecte și să aprecieze oamenii buni. Suntem caractere diferite, atunci când ești un om bun, cu atât ești mai dezamăgit”, a spus Ramona de la Clejani, pentru Spynews.ro.

Fiica lui Ioniţă a menționat că o mare parte din vină o poartă și femeile care acceptă să se implice cu bărbați într-o relație. Pentru ea, aceste acțiuni sunt inacceptabile.

Am fetița care urmează să dea la Dinu Lipatti, trebuie să mă ocup de ele, de fete. Poate că eu nu mi-am dat interesul cum trebuia în relație pentru că sunt ocupată tot timpul, poate a fost vina mea, eu nu am nimic de comentat la adresa nimănui, trebuie doar să-mi văd de viața mea și să nu mai greșesc.

Eu nu am spart casa nimănui, eu cu cât sunt mai puternică, cu atât sunt lovită, dar eu nu dau prilej la așa ceva pentru că pentru mine aceste persoane și acești oameni care sunt în spatele acelor postări sunt niște no name-uri care vor să-mi facă rău.

Eu nu am cum să accept, eu am acceptat anumite situații pentru că nu am știut, iar persoana aceea care a știut și a acceptat și îi place să fie a doua… Mie nu-mi place, eu tot timpul am luptat pentru locul 1.

Eu nu pot să permit așa ceva, eu sunt un om care a muncit foarte mult și am și eu principiile mele în viața asta, nu pot accepta orice situație. Eu sunt un om ambițios ce a plecat de la 0. Îmi doream să am o familie, dar am înțeles că aștia sunt oamenii, cu asta se ocupă, iar vina cea mai mare o au fetele astea care știu că au relații și se bagă, eu niciodată nu am făcut asta în viața mea”, a mai zis Ramona de la Clejani.