Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut test de droguri. A fost greşeala mea”

Ramona de la Clejani, arestată în Londra. Fiica lui Ioniţă de la Clejani a trecut prin clipe groaznice după ce a ajuns în Marea Britanie. Vameșii englezi i-au luat la puricat toate actele, i-au confiscat telefonul mobil pentru verificări și i-au controlat toate tranzacțiile bancare.

05 oct. 2021, 20:34
Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut test de droguri. A fost greşeala mea”
Ramona de la Clejani, arestată în Londra

Ramona de la Clejani, arestată în Londra. Mai bine de 24 de ore, artista nu a putut comunica cu nimeni, în timp ce autoritățile britanice i-au controlat totul. Mai mult, a fost supusă și unui test pentru depistarea substanțelor interzise.

Cântăreața a fost închisă într-o cameră special amenajată timp de 24 de ore, iar polițiștii nu-i dădeau amănunte cu privire la reținerea ei.

Citeşte şi: Ramona de la Clejani, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț: „Nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă”

Ramona de la Clejani, arestată în Londra

Mai bine de 24 de ore am stat închisă, arestată. Mi s-au luat actele în primul rând, m-au verificat. Aveți mare grijă să aveți rezidența pusă la punct, să nu pățiți ce am pățit eu. Nu aveam dovada, am trimis de la ei că am documente acolo.

Nu am pus dovada că sunt acolo din 2020, mi-au trimis un e-mail și eu n-am fost atentă. A fost greșeala mea și au spus că am luat statul britanic peste picior, cum ar fi că nu i-am acordat atenție.

Și pentru asta mi-au făcut dosar, m-au luat la controale. M-am speriat atât de tare. Telefonul verificat, mi-au făcut test de droguri”, a declarat Ramona, la Antena Stars.

Ramona de la Clejani se afla la Londra pentru un eveniment muzical, însă nu a mai ajuns să cânte. Cel care a fost lângă ea și a susținut-o, a fost Dan Bursuc, care a calmat-o pe vedeta în legătură cu arestarea ei.