Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, se confruntă cu probleme de sănătate. Tânăra a ajuns de urgență la spital: „Și piatra se mai sparge câteodată”

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este o femeie puternică, dar recunoaște că problemele cotidiene o apasă greu pe umeri, motiv pentru care a ajuns și la spital.

29 mart. 2024, 09:04
Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, se confruntă cu probleme de sănătate. Tânăra a ajuns de urgență la spital: „Și piatra se mai sparge câteodată”
Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a ajuns de urgență la spital

Ramona de la Clejani este fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Tânăra a moștenit talentul de la părinții ei, ambii fiind doi artiști extrem de apreciați. Recent, aceasta a ajuns de urgență la spital, îngrijorându-și fanii.

„Pe baza stresului, noi, generația asta, cred că ne stresăm mai mult. Eu nu am fumat și nu am băut niciodată, dar am probleme cu stresul. Probabil unde sunt mai responsabilă, că sunt mereu la volan, pe drum, cu activitățile mele, mai ajungi câteodată să pici așa.

Până la urmă suntem oameni, și piatra se mai sparge câteodată. Încerc să mă mențin. Eu sunt mai nervoasă, aș vrea ca totul să fie cum vreau eu și cum văd eu”, a dezvăluit Ramona de la Clejani, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Fulgy, obligat de autorități să revină în România. Fiul Clejanilor trebuie să plece din Dubai urgent: „E o măsură de siguranță”

Ce relație are Ramona de la Clejani cu tatăl ei

Ramona de la Clejani s-a reîntâlnit cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani, după ani de zile în care nu și-au vorbit. Artista a dezvăluit cu lacrimi în ochi ce a trăit când și-a privit tatăl în ochi după atâta timp.

„Nu am vorbit cu nimeni până acum, vă spun vouă în exclusivitate. Cântând cu formația George Talent, la un eveniment a fost el invitat cu program surpriză. Cum s-a întâmplat în noaptea aia, am fost trimisă de către formația să cânt un alt program, în altă locație.

Citește și: Viața Clejanilor, total schimbată după ce au devenit părinți. ”Când a venit Fulgy pe lume, am băut trei zile. Nu era frumos când era mic”. Cu ce se ocupă fiul lăutarilor în prezent, după o perioadă zbucuimată

Eram atât de supărată că nu am apucat să îl văd, a fost cea mai mare dorință a mea. Eu mi-am zis că trebuie să muncesc să îl văd pe tata, pentru că e un nume mare în muzică. M-am dus la o mânăstire și m-am rugat să mi-l aducă pe tata. Nu îl mai văzusem de la 12 ani. Mergeam la un eveniment, eram cu Dan Bursuc, și a venit și tata acolo, acum două săptămâni. Când am auzit că a venit Ioniță de la Clejani, m-am blocat direct. Când l-am văzut, m-am dus la el, ne-am uitat unul la altul, a rămas blocat. Nu știam ce să îi zic. L-am privit ca pe un artist, așa cum e el. Eu nu sunt supărată pe el, în continuare în voi păstra ca ghid în viața mea, ca muzicant.

Îmi doresc să calc pe urmele lui. Nu am nimic cu el, l-am iertat. Îl iubesc cu tatăl meu. Când are nevoie de mine, îi dau și casa și viața, tot”, a povestit Ramona de la Clejani.