Fulgy, obligat de autorități să revină în România. Fiul Clejanilor trebuie să plece din Dubai urgent: „E o măsură de siguranță”

Fulgy a părăsit România acum câteva luni pentru a se reface după problemele avute în țară. Stabilit în Dubai pentru a studia, fiul Clejanilor este nevoit să se întoarcă acasă cât mai rapid, la solicitarea autorităților.

20 mart. 2024, 15:11
Fulgy, obligat de autorități să revină în România. Fiul Clejanilor trebuie să plece din Dubai urgent: „E o măsură de siguranță”
Fulgy, obligat de autorități să revină în România. Fiul Clejanilor trebuie să plece din Dubai urgent: „E o măsură de siguranță”

Fulgy a renunțat la România și trăiește peste hotare, în Dubai. Trecutul nu îi dă pace însă, astfel că este chemat de autoritățile române înapoi în țară pentru a se trata de vechile dependențe.

Citește și: Viața Clejanilor, total schimbată după ce au devenit părinți. ”Când a venit Fulgy pe lume, am băut trei zile. Nu era frumos când era mic”. Cu ce se ocupă fiul lăutarilor în prezent, după o perioadă zbucuimată

Fulgy, obligat de autorități să revină în România

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut o viață tumultuoasă, dar a lăsat deoparte anturajul nepotrivit și s-a mutat peste hotare pentru a-și reveni. Fulgy se află în prezent în Dubai, unde studiază muzica, dorindu-și să își continue cariera în acest domeniu la cel mai înalt nivel. Din primele informații, tânărul ar fi renunțat și la substanțele interzise, dependență ce l-ar fi putut costa chiar libertatea.

Și-a dorit să plece departe de viața tumultoasă și de anturajele greșite, iar familia a fost de acord cu decizia lui. Tânărul artist studiază timp de trei ani în Dubai, unde primește chiar și o bursă de merit pentru talenul său, ceea ce îi face mândri pe Viorica și Ioniță de la Clejani.

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film. Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

Și tocmai când credea că viața lui s-a liniștit, fiul Clejanilor a primit o lovitură grea de la autorități. Fulgy a fost informat la începutul acestui an că trebuie să se întoarcă de urgență România pentru a primi tratamentul medical necesar pentru dependența sa de droguri. Medicii doresc să se asigure că fiul Clejanilor și-a rezolvat problema cu substanțele interzise, așa că trebuie să revină în țară pentru verificări.

Avocatul Cosmin Bolosin a abordat subiectul referitor la situația lui Fulgy. El a subliniat faptul că tânărul trebuie să fie în România pentru a determina dacă mai este necesar sau nu să urmeze un tratament pentru dependența cu care s-a luptat mult timp. În acest caz, este necesară o expertiză medico-legală, care să stabilească în ce stadiu se află tânărul artist și dacă mai are nevoie de ajutor. Dacă se va dovedi că lucrurile încă nu s-au reparat, va fi nevoie de alte tratamente.

Avocatul susține că acesta trebuie să se prezinte personal la fiecare solicitare, chiar dacă nu și-a terminat treburile din Dubai. În caz contrar, situația lui legală se va agrava.

„Este o situație ingrată, mai rar întâlnită. Cu siguranță, această chestiune provine din dosarul penal pe care l-a avut, acea condamnare penală pe care a avut-o, din care una din interdicțiile pe care le-a avut a fost acel tratament medical sau de specialitate cu privire la consumul de droguri. Dumnealui trebuie să respecte această măsură ce a fost aplicată de instanța de judecată, trebuie să se dispună în cauză sau se va dispune în cauză o expertiză medico-legală, care să ne spună foarte clar dacă tratamentul medical mai trebuie urmat sau nu. Aici poate să fie vorba de o măsură de siguranță sau să se renunțe la acel tratament medical, care nu mai trebuie urmat, dar asta se face în urma unei expertize medico-legală. Așa prevede procedura, este o chestiune mai rar întâlnită”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Citește și: Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”