Ramona Gabor a presimţit moartea mamei sale

Ramona Gabor a avut premoniţii stranii înainte de moartea mamei sale. Cu ochii în lacrimi, la prima apariţie televizată, Ramona Gabor a povestit ce i s-a întâmplat cu o zi înainte ca Veronica Bulai să treacă în nefiinţă. Mama surorilor Gabor a murit anul trecut, în august, după ce a fost lovită de o stâncă la Peştera Polovragi.

03 sept. 2014, 11:22
Ramona Gabor a presimţit moartea mamei sale

La un an de la moartea Veronicăi Bulai, Ramona Gabor a vorbit despre premoniţiile pe care le-a avut înainte de tragedie, potrivit Wowbiz.ro.

„M-am simţit tristă cu vreo tri zile înainte să se întâmple. Nu înţelegeam de ce. Totul era perfect în viaţă mea, eram foarte fericită, îmi mergea foarte bine pe toate planurile. Am fost tristă, plângeam fără motiv. Nu pot să îmi explic nici acum de ce, ascultam muzică tristă, plângeam pe o anumită piesă a lui Dan Bălan (Oriunde ai fi)”, a povestit Ramona Gabor.

Nu a fost singurul semn. Ramona Gabor a povestit că în seara dinaintea morţii mamei sale se afla cu iubitul ei la cină şi au răsfoit o carte cu piesaje din România primită de la mama ei când a fost în vizită în Dubai. Ca o coincidenţă, prima imagine a fost cimitirul de la Săpânţa.

Ramona Gabor a povestit că se simţea tristă şi cu o seară înainte de tragedie a discutat cu iubitul ei despre ritualul înmormântării.

CITEŞTE ŞI: Ramona Gabor, mesaj emoţionant pe Facebook, la un an de la moartea mamei sale

„Eram în Dubai cu prietenă mea cea mai bună în maşină, parcasem în faţă clădirii, când am intrat în clădire m-a sunat cineva din presă din România şi mi-a spus că mama a murit. Nu am crezut şi am încercat să o sun şi nu a răspuns, apoi a răspuns altcineva, un domn. Nu avea nimeni curajul să răspundă la telefon, mi-a spus că domnul care a răspuns că e adevărat. A fost un şoc mare pe care îl simt şi acum. Asta a fost voia lui Dumnezeu, poate dacă ar fi rămas în viaţă s-ar fi luptat cu o boală grea sau cine ştie”, a mai povestit Ramona Gabor, potrivit Wowbiz.ro.

Ramona Gabor nu îşi explică nici acum semnele stranii şi împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Mama surorilor Gabor a sfârşit tragic anul trecut pe 22 august. Femeia a avut parte de o moarte violentă după ce un bolovan de 7 kilograme a căzut peste ea chiar când ieşea din peşterea Polovragi.

CITEŞTE ŞI: Ramona Gabor a făcut furori pe plaja din Mamaia. Şatena are o silueta PERFECTĂ FOTO