Ramona Gabor, apariție de senzație în București. A ales o ținută lejeră și s-a fotografiat cu fanii

Ramona Gabor a avut o apariție de senzație în București, aceasta fiind o raritate, vedeta petrecându-și cea mai mare parte a timpului în Dubai, acolo unde s-a stabilit de mai bine de 10 ani. Ramona a găsit timp pentru ea, a fost la coafor, apoi la un restaurant și a fost foarte atentă la persoanele din jurul ei, fiind foarte degajată.

30 iun. 2023, 08:47
Ramona Gabor, apariție de senzație în București. A ales o ținută lejeră și s-a fotografiat cu fanii

Ramona Gabor are apariții rare în București, după ce s-a stabilit în Dubai, acolo unde are afaceri de succes. Recent, Ramona a fost surpinsă în Capitală de cei de la Spynews. Ramona a afișat o ținută lejeră, rochită roz, scurtă, și sandale albe, cu toc. Totul a fost accesorizat cu o pereche de ochelari negri.

Vedeta a ieșit de la coafor, cu părul tuns și aranjat, apoi a merrs la un restaurant, părând a fi foarte relaxată și că se bucură de timpul liber pe care îl are. A comandat o limonadă, ceva de mâncare și a stat câteva minute cu ochii pe telefon, preocupată de ceea ce urmărea.

Citește și  Alexandra Stan, imagini de senzație cu noul iubit. Cine este celebrul fotbalist care i-a furat inima artistei

Ramona Gabor, amabilă cu admiratorii ei

Ramona a fost foarte atentă și la reacțiile persoanelor din jurul ei. În momentul în care una dintre angajatele restaurantului la care a servit masa i-a solicitat să facă un selfie, vedeta a fost foarte amabilă și a dat curs invitației, fără nicio problemă. De altfel, Ramona Gabor, chiar dacă a fost tot timpul apreciată pentru aparițiile sale, nu a făcut nazuri atunci când a fost vorba să se lase fotografiată de fani, de fiecare dată ea fiind disponibilă pentru astfel de momente. În contradicție cu alte persoane publice, care se simt agasate de astfel de solicitări și refuză pe bandă rulantă.

Citește și  BROmania s-a îmbogățit. Câți bani a cheltuit la ziua sa de naștere, organizată la Nuba

Ramona Gabor a împlinit 34 de ani și este stabilită în Dubai de peste 10 ani. Ea câștigă bani buni din propriile afaceri și s-a obișnuit cu viața extravagantă. Sora Monicăi Gabor nu ratează niciun moment pentru a arăta fanilor, în mediul online,  cum se răsfață, fie în viața de zi cu zi, fie în vacanțele exclusiviste pe carele programează cu grijă.