Ramona Gabor, despre iubitul arab şi viaţa de lux pe care o duce în Dubai

Ramona Gabor trăieşte pe picior mare departe de România, în Dubai. Sora Monicăi Gabor a vorbit pentru prima dată despre traiul printre arabi, despre iubit şi despre planurile de viitor.

05 iun. 2013, 05:59

Ramona Gabor traieste intr-un lux greu de imaginat pentru oamenii de rand, conduce masini cu sute de cai putere, isi petrece timpul liber pe un yacht de milioane de dolari, sta intr-o casa care se invarteste dupa soare, poarta diamante si haine de firma si spune ca pentru tot ceea ce are ii multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu, potrivit libertate.ro.

Despre omul care i-a pus lumea la picioare si care i-a oferit viata de regina pe care o duce in Dubai, Ramona nu a vrut sa vorbeasca foarte mult. A recunoscut ca este de origine araba si ca este un tanar om de afaceri. „Iubitul meu ma face cea mai fericita femeie din lume, ne completam reciproc, suntem suflete pereche. Acum ne pregatim sa plecam in vacanta„, a povestit Ramona Gabor.

In Dubai, aceasta lucreaza in modelling. „Abia aici am descoperit ce inseamna sa faci modeling. Aici intr-o luna buna castig aproape 20.000 de dolari pe luna, dar muncesc”, a conchis aceasta.