Ramona Gabor neagă că ar lucra ca animatoare în Dubai. „Din păcate…”

Ramona Gabor a tinut să infirme faptul că ar fi dansat pentru bani într-un club dinb Dubai, aşa cum s-a scris în presa tabloidă din România.

09 nov. 2016, 13:34

Ramona Gabora fost acuzată ca a dansat cot la cot toata noaptea alaturi de ceilalti animatori pe care clubul i-a angajat ca sa intretina atmosfera. Tariful ei ar fi fost de 200 de euro.

Ramona Gabor trage din greu la ARABI. Ce TARIF DE NOAPTE are în Dubai FOTO

„Știu ca Halloween-ul a fost acum cateva zile dar, daca tot am avut un costum atât de reușit încât ziariștii din România s-au grăbit sa aprecieze ca de fapt eu in Dubai sunt dansatoare in cușca, am zis sa mai postez niște cadre din seara cu pricina. Dragi ziaristi, eu apreciez faptul ca ma considerați o persoana plină de talente. Din păcate, dansul nu este chiar punctul meu forte deși sincer, mi-ar fi plăcut foarte mult. In seara respectiva am dansat (nu in cușca si nu atât de bine încât sa fiu plătită cu doua sute de euro) . Fiind seara de Halloween , 100% dintre invitați au fost costumați si 90% dintre noi am facut poze cu cușca minune… Cam asta e tot – nimic interesant, nimic de dat la ziar. Am o viața absolut normala, frumoasa care sincer, nu cred ca este atât de sclipitoare sau dimpotrivă, dezordonata încât sa fie data la ziar”, a declarat Ramona Gabor.