Ramona Gabor trage din greu la ARABI. Ce TARIF DE NOAPTE are în Dubai FOTO

Ramona Gabor declară că este extrem de fericită în Dubai, locul în care s-a stabilit de ani buni. De asemenea, vedeta pretinde că lucrează ca și fotomodel, dar se pare că lucrurile nu stau tocmai aşa.

08 nov. 2016, 06:44
Ramona Gabor trage din greu la ARABI. Ce TARIF DE NOAPTE are în Dubai FOTO

Ramona Gabor lucrează din greu pentru a se întreține în Dubai, unul dintre cele mai luxoase state ale lumii.Conform SpneNews, românca prestează din greu în cluburile de lux de acolo pentru a-și câștiga pâinea cea de toate zilele. Mai exact, de multe ori, ea acceptă să lucreze ca animatoare în cluburi. Cea mai recentă asemenea prestație a fost chiar zilele trecute când, într-una dintre zecile de petreceri de Halloween, Ramona Gabor  a făcut senzație într-un costumaș de pisicuță rea, machiată corespunzător.

Ramona Gabor, fără lenjerie intimă. Detaliul care i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

„A dansat, cot la cot cu alți animatori întreaga noapte și, din ceea ce am înțeles de la un amic de-al meu care lucra și el în club, banii nu au fost atât de mulți pe cât ne-am aștepta pentru cineva care se pretinde mare vedetă prin România. Mai exact, a câștigat în jur de 200 de euro, dar a muncit de i-au sărit capacele și a fost nevoită să fie toată seara cu zâmbetul pe buze”, a spus sursa citată pentru SpyNews.